ΑΕΚάρα έτοιμη για Τσάμπιονς Λιγκ!

00:21 20/5/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγοι περίμεναν ότι η ΑΕΚ μέχρι την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα διεκδικεί δυναμικά την πρωτιά. Ξεκίνησε με μηδέν, την στιγμή που ο ΠΑΟ είχε αβαντάζ τέσσερις βαθμούς. Όμως, η ΑΕΚ είδε σοβαρά, συγκεντρωμένα και σαν «τελικούς» τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της στα πλέι οφ και τα κέρδισε. Με αυτούς τους εννέα πόντους, μπήκε δυνατά στο κόλπο για την πρώτη θέση των πλέι οφ. Και για να πετύχει τον στόχο της εξόδου στα

προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (31 Ιουλίου – 7 Αυγούστου τα δύο ματς) θέλει ακόμη μια νίκη την Κυριακή το βράδυ. Κόντρα στον αντίπαλο που νίκησε δύο φορές μέσα σε δύο μήνες με το ίδιο σκορ (2-0) και δείχνοντας ότι έχει βρει τον τρόπο να τον αντιμετωπίζει και να τον κερδίζει δίχως να απειλείται. Και το βράδυ της Κυριακής θέλει το ίδιο πλάνο, την ίδια συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητες της για να νικήσει.

Η ΑΕΚ με ισοπαλία παίρνει το καλό εισιτήριο» του Γιουρόπα Λιγκ και θα παίξει στα προκριματικά με το πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου και τον επαναληπτικό μια εβδομάδα μετά. Αν η Ένωση ηττηθεί την Κυριακή και ο ΠΑΟΚ νικήσει στην Τούμπα τον Ατρόμητο, τότε θα τερματίσει τρίτη στα πλέι οφ και θα παίξει στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα (2 Αυγούστου-9 Αυγούστου τα ματς).

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει δύο απουσίες, τον Σιαλμά που δεν είναι έτοιμος (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και τον τιμωρημένο Καράμπελα. Με 25 ετοιμοπόλεμους παίκτες στην αποστολή και έτοιμους να πάρουν την Τρίτη σερί νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ΑΕΚ θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει στον «τελικό» για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να παίξει ο Κωνσταντόπουλος, με δεξί μπακ τον Γεωργέα, αριστερό τον Λαγό και στα στόπερ τους Μανωλά – Κοντοές (εκτός αν ξεκινήσει ο Δέλλας και πάει δεξιά ο Κοντοές). Αμυντικά χαφ αναμένεται να παίξει ξανά η τριάδα των Μάκου – Καφέ – Βάργκας, με τον Φούντα να είναι αουτσάιντερ για την 11αδα. Στην επίθεση ο Κάρλος με τον Κλωναρίδη «παλεύουν» για την μία θέση (θα εξαρτηθεί και από την ετοιμότητα του μικρού) στο αριστερό άκρο, ενώ στο δεξί θα παίξει ο Λεονάρντο και σέντερ φορ θα είναι o Λυμπερόπουλος.

Η ΑΕΚ πάει για την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν που ενδεχομένως να την στείλουν μετά από την σεζόν 2007/08 ξανά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και για να πει το «αντίο» που αρμόζει σε δύο μεγάλους ποδοσφαιριστές της. Τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Τραϊανό Δέλλα…

Keywords
Τυχαία Θέματα