Ξεκινάει η μάχη των πλέι οφ της Α1 Ανδρών

Με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης συνεχίζονται σήμερα (24/04) τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών.

Πρώτοι στη μάχη (17.00, ΝΕΤ, live από το Onsports) μπαίνουν ο Παναθηναϊκός και ο Κολοσσός, στο ΟΑΚΑ. Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά προβλήματα, αφού τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

όσο και ο Βασίλης Φραγκιάς έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Μονόδρομος είναι η νίκη για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που θέλουν να «καθαρίσουν» με 3-0 την ημιτελική σειρά, χωρίς άγχος και με στόχο το καλύτερο δυνατό θα παραταχθούν οι νησιώτες. Στις 19.00, στο ΣΕΦ (ΝΕΤ, live από το Onsports), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον με πολλά προβλήματα Πανιώνιο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, αντίθετα ο Γιώργος Μπαρτζώκας πονοκεφαλιάζει από τις απουσίες των Άλεξ Στίβεσον, Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Μάριου Μπατή, που είναι τραυματίες. Οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεχάσει πόσο δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν στην αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και, αυτή τη φορά, θα επιχειρήσουν να μη δώσουν δικαιώματα. Να φανούν ανταγωνιστικοί είναι ο στόχος των Νεοσμυρνιωτών.

Οι πρώτοι δύο αγώνες της ημιτελικής φάσης της Α1 θα διεξαχθούν στην έδρα της ομάδας με την υψηλότερη βαθμολογία, δηλαδή σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ. Ο τρίτος και ο τέταρτος (αν χρειαστεί) αγώνας θα γίνουν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και στο Βενετόκλειο. Σε περίπτωση που οι ομάδες φθάσουν σε πέμπτο αγώνα, αυτός θα γίνει και πάλι στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός). Η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις τρεις νίκες. Το σημερινό (24/04) πρόγραμμα των πλέι οφ:

ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου (Γκόντας, Σώμος, Μητσόπουλος)
ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός - Πανιώνιος (Φούφης, Καρακατσούνης, Παναγιώτου)

Keywords
Τυχαία Θέματα