Μπαφές: «Ο Ολυμπιακός ζητάει να μην έχει απραξία»

Το αυτονόητο ζητάει από τη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το Χρήστο Μπαφέ.

Οι Περαιώτες απέστειλαν επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, με την οποία ζητούν να γίνουν αγώνες της τελικής φάσης των πλέι οφ πριν από το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ανέφερε σχετικά: «Ο Ολυμπιακός

ζητάει το αυτονόητο. Βλέπουμε σε άλλα πρωταθλήματα που συμμετέχουν ομάδες στο Φάιναλ Φορ, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα, να γίνονται κανονικά τα παιχνίδια τους. Το θέλουν αυτό, για να είναι σε φόρμα. Ο Ολυμπιακός ζητάει να μην έχει απραξία». Είπε ακόμα…

Για το γεγονός πως ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε χωρίς να έρθει σε επαφή με τις ομάδες: «Ο ΕΣΑΚΕ είχε πει πως θα μιλήσει με τους προπονητές. Με τον Ίβκοβιτς δεν είχε μιλήσει κανείς και λογικά ούτε με τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς. Σε περίπτωση που τελειώσει με 3-0 η σειρά δεν πρέπει να υπάρξει κάποια πρόβλεψη; Ο ΕΣΑΚΕ πήρε αυτή την απόφαση ύστερα από προτροπή της Αστυνομίας, που έλεγε να μη διεξαχθούν παιχνίδια από τις 3 μέχρι τις 7 Μαΐου. Πώς θα πραγματοποιηθούν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εκείνη τη χρονική περίοδο; Αυτό κάνει κακό και στην εθνική ομάδα. Πώς μπορούμε να ζητήσουμε από τους διεθνείς να συμμετέχουν στα διάφορα τουρνουά αν δεν έχουν προλάβει να ξεκουραστούν; Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Μιλάμε συνεχώς προφορικά και όχι γραπτώς!».

Για την κίνηση των εισιτηρίων του Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης: «Το ευχάριστο είναι ότι ικανοποιήθηκαν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Είναι σημαντικό, γιατί χρειάζονται μια ανταμοιβή που βρίσκονται κοντά στην ομάδα όλο το χρόνο. Θα είναι περίπου στους 2.400 με 2.500 οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη».

Για τη συνεχή βελτίωση του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό τομέα: «Το μυστικό είναι τα αποδυτήρια. Υπάρχουν ρόλοι, αλλά και σεβασμός. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον σέβονται όλοι, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η ταπεινότητα και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια είναι για εμένα το μυστικό».

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Ολυμπιακός σε νέο κλειστό: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Και οι κύριοι Αγγελόπουλοι δεν είπαν πως προχωρούν, μετά τη νίκη επί της Σιένα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα