Βουγιούκας: «Θα είμαστε έτοιμοι»

18:38 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πανέτοιμος για την υπεράσπιση του τίτλου του θα είναι στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ίαν Βουγιούκα.

Ο 27χρονος σέντερ παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 της Ευρωλίγκας πως αντιμετωπίζουν σαν τελικό τον αγώνα τους με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα είναι έτοιμοι την Παρασκευή (11/05) για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό: «Έχουμε μπει στην εβδομάδα του Final 4. Παίξαμε κάποια

παιχνίδια και πιστεύω πως, μαζί με τις προπονήσεις, θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Βλέπουμε τον ημιτελικό σαν τελικό απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Έχουμε δει πολλά στιγμιότυπα από παιχνίδια τους, ώστε να καταφέρουμε να τους αντιμετωπίσουμε και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η νίκη. Ο καθένας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη αυτή».

Για τους δύο αγώνες που προηγήθηκαν φέτος, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει ισάριθμες ήττες, επεσήμανε: «Θα θέλαμε να έχουμε κάνει μία νίκη, ιδίως στην Αθήνα. Ωστόσο, δεν θα μας επηρεάσουν αρνητικά. Κατά μία έννοια θα έλεγα πως θα μας βοηθήσουν κιόλας. Γνωρίζουμε τι κάναμε λάθος Αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας μπορούμε να νικήσουμε. Όλοι λένε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα φέτος. Έχουμε το κίνητρο να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και πως αξίζει να αγωνιστεί κάποιος στον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα