Κρστιτς: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τον Παναθηναϊκό»!

18:38 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Πιστη στις δυνάμεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενόψει του ημιτελικού του Final 4 της Κωνσταντινούπολης (11/05) με τον Παναθηναϊκό, έχει ο Νέναντ Κρστιτς.

Ο Σέρβος σέντερ της ρωσικής ομάδας που λίγο έλειψε να χάσει τη διοργάνωση εξαιτίας ενός τραυματισμού, τόνισε πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μυηθεί στην κατάκτηση τίτλων, αλλά

η ΤΣΣΚΑ μπορεί να κάμψει την αντίστασή του με τη βοήθεια των καλύτερών της παικτών, Αντρέι Κιριλένκο και Ραμούνας Σισκάουσκας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νέναντ Κρστιτς στον ρωσικό Τύπο:

Για το φετινό πλάνο της ΤΣΣΚΑ: «Όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο μας. Ο σημαντικότερος, όμως, στόχος μας είναι η Ευρωλίγκα και το ρωσικό πρωτάθλημα. Γι' αυτό το λόγο είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να τους πραγματοποιήσουμε. Να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σίγουρα ξέρουν πως να κατακτούν τίτλους. Αλλά έχουμε κι εμείς πολύ δυνατά "όπλα", όπως ο Αντρέι Κιριλένκο και ο Ραμούνας Σισκάουσκας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Περιμένω το παιχνίδι μεταξύ μας να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτά της κανονικής περιόδου και περισσότερο με τον πρώτο αγώνα.

Βέβαια είναι πολύ διαφορετικό όταν αγωνίζεσαι σε νοκ άουτ και οι δύο προηγούμενες νίκες μας δεν σημαίνουν τίποτα. Τώρα προετοιμαζόμαστε για διαφορετικό ματς, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά του παρελθόντος».

Keywords
Τυχαία Θέματα