«Τώρα στα πολιτικά... χωράφια της Γ' και Δ' Εθνικής»

18:08 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

«Στη δική τους ψευτοκάθαρση απαντήσαμε με τη δική μας κάθαρση» ήταν η απάντηση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου στον αφανισμό του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη της Μαγνησίας.

Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου (Austrian Boys Club, ΣΦΟΒ, Vatos

Locos, Athens Club, Red Eagles, Αργοναύτες, Κόκκινη Ν. Ιωνία, Red Club Κασσαβέτη, Lady’s Club, Red Madness, Οικονομικός Όμιλος) τονίζουν ότι ήτα μία απάντηση για την πολιτική δίωξη που υπέστη η θεσσαλική ομάδα, ενώ με καυστικό τρόπο προτρέπουν στους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ να ζητήσουν από τον κ. Γερουλάνο πολιτική αποκατάσταση «στα πολιτικά χωράφια της Γ’ και Δ’ Εθνικής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συνδέσμων του Ολυμπιακού Βόλου:

«Το μήνυμα που έστειλε 10.000 κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου στο συλλαλητήριο της περασμένης Παρασκευής και το στοίχημα που βάλαμε για μονοψήφιο νούμερο και αφανισμό του ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη της Μαγνησίας, ήταν για μας επιτυχία και απάντηση για την πολιτική δίωξη που υπέστη η ομάδα μας.

Να το καταλάβουν όλοι ότι με τη δύναμη που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου, δεν μπορεί να παίξει κανένας. Διότι και εμείς έχουμε τα δικά μας “εργαλεία” για να αφανίζουμε κόμματα και πολιτικούς.

Τώρα στα πολιτικά χωράφια της Γ’ και Δ’ Εθνικής να ζητήσουν από τον Γερουλάνο πολιτική αποκατάσταση. Στη δική τους ψευτοκάθαρση απαντήσαμε και εμείς με τη δική μας κάθαρση.

Ευχόμαστε στους νεοεκλεγέντες από τη Μαγνησία βουλευτές καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και να μην ξεχνάνε τη δικαίωση του Ολυμπιακού.

Τέλος, η επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό μας είναι πολύ σημαντική. Γι’ αυτό προσκαλούμε σύσκεψη στα γραφεία του Ερασιτέχνη αύριο στις 7.30 μ.μ. και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των συνδέσμων, το Δ.Σ. των παλαιμάχων και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, να δώσουν το “παρών”, αφού τα θέματα του Ολυμπιακού είναι σημαντικά και ο χρόνος τρέχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα