Βασικός ο Halak για τους Μπλους

Με τον Jaroslav Halak θα ξεκινήσουν τα play off οι Σέιντ Λούις Μπλους και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο προπονητής των «μπλε» αποκάλυψε τον βασικό τερματοφύλακα στο πρώτο ματς με τους Σαν Χοσέ Σαρκς. Συγκεκριμένα προτίμησε τον Halak, αντί του Brian Elliott, ο οποίος προφανώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Εκτός

play off o Horton

Όλη την post-season θα χάσει ο Nathan Horton των Μπόστον Μπρούινς λόγω διάσεισης. Άλλωστε είναι εκτός ρινκ από τις 22 Ιανουαρίου και θα παραμείνει στο περιθώριο, ενώ οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το δεύτερό τους συναπτό Stanley Cup.

Χωρίς Daniel Sedin οι Κανάκς

Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του σε σουηδικά Μέσα, ο Daniel Sedin νιώθει ακόμα πόνους στο κεφάλι από τη διάσειση που υπέστη στο τέλος της regular season. Φαίνεται πως δεν θα αρχίσει την σειρά των play off με αντίπαλους τους Λος Άντζελες Κινγκς. Εν τω μεταξύ, οι επιχειρηματίες της πόλης έχουν προετοιμαστεί για νέα… επανάσταση σε περίπτωση δεύτερης συναπτής αποτυχίας των Κανάκς στην post-season, καθώς δηλώνουν πως έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα.

Επιστροφή Carter

Ολοκλήρωσε τη δεύτερη συνεχόμενή του προπόνηση ο Jeff Carter και μάλλον θα επιστρέψει στο δυναμικό των Λος Άντζελες Κινγκς κόντρα στους Βανκούβερ Κανάκς. Σημειώνουμε πως υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος του NHL.

«Θα παίξει ο Helm»

Ο προπονητής των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς, Mike Babcock, αποκάλυψε ότι ο Darren Helm θα αγωνιστεί κανονικά στον πρώτο αγώνα των play off κόντρα στους Νάσβιλ Πρέντατορς, αν και απουσίασε από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της regular season λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Αμφίβολος είναι ο αμυντικός των «πρεντς», Hal Gill, για το ματς που αρχίζει στις τρεις τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/04).

Δεν ταξίδεψε ο Vokoun

O Michal Neuvirth θα βρεθεί στη Βοστόνη, αλλά οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς θα ξεκινήσουν τα play off με τον Braden Holtby σαν τερματοφύλακα. Αντίθετα, ο Tomas Vokoun αποκλείστηκε από την σχετική αποστολή και έμεινε στην αμερικανική πρωτεύουσα, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

«Καταλύτης ο Smith»

«Είναι άνετος, κάτι που μας βοηθά όλους. Συνήθως οι τερματοφύλακες δεν ταιριάζουν με την υπόλοιπη ομάδα λόγω των ιδιαιτεροτήτων της θέσεως τους, αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Mike Smith» δήλωσε ο αρχηγός των Φίνιξ Κογιότες, Shane Doan. Άλλωστε ο Smith ήταν αυτός που οδήγησε τους «λύκους» στα play off με διαδοχικές θεσπέσιες εμφανίσεις στο τέλος της regular season.

Keywords
Τυχαία Θέματα