«Καθάρισε» ο Ρονάλντο για Ρεάλ Μαδρίτης

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνει μεγάλη εμφάνιση και να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-1 της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Τους τέσσερις βαθμούς απόσταση από την Μπαρτσελόνα διατήρησε η Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από το «Βιθέντε Καλντερόν» διαλύοντας 4-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μερένγκες» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος

αστέρας στο 25’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα», με τον Φαλκάο στο 55’ με καρφωτή κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Από εκεί και πέρα όμως, ο αστέρας της Ρεάλ, αποφάσισε να «καθαρίσει» για την ομάδα του, και στο 68’ με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 2-1, ενώ στο 83’ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-1 ισοφαρίζοντας το περυσινό του ρεκόρ με τα 40 γκολ στο πρωτάθλμα. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Καγιεχόν στο 88’.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουαν Φραν,Γκοντίν,Περέα,Φελίπε,Τιάγκο, Γκάμπι, Τουράν (77’ Κόκε),Ντιέγκο, Φαλκάο, Αντριάν.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο,Τσάβι Αλόνσο,Κεντίρα, Κακά (46’ Οζίλ), Ρονάλντο, Μπενζεμα (70’ Ιγκουαΐν), Ντι Μαρία (84’ Ντι Μαρία)

Keywords
Τυχαία Θέματα