«Καθάρισε» ο Κοτταράς για τους Μπρούερς

Με το δεύτερό του φετινό home run, ο Τζορτζ Κοτταράς οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπρούερς στο εκτός έδρας 2-1 επί των Σικάγο Καμπς.

Ο Jonathan Lucroy έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, αλλά ο ελληνικής καταγωγής catcher κάλυψε το κενό του. Άλλωστε πέτυχε διπλό home run στο έβδομο inning σε βάρος του Ryan Dempster

και διαμόρφωσε το 2-1. Μάλιστα οι Μπρούερς δεν είχαν ούτε τον Ryan Braun στη διάθεσή τους, αλλά ο Yovani Galardo χρεώθηκε τη νίκη και ο John Axford πήρε το save στο ένατο inning για τους εκπρόσωπους του Μιλγουόκι.

Τέσσερα hits είχε ο Joey Votto στο 4-3 των Σινσινάτι Ρεντς σε βάρος των Σέιντ Λούις Κάρνιναλς και κάλυψε την απουσία του Lance Berkman. Μάλιστα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές προηγήθηκαν με 3-0, πριν ισοφαριστούν το πέμπτο inning και υποστούν την ήττα με double του Votto στο ένατο κομμάτι της αναμέτρησης.

Από την πλευρά τους, οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς επικράτησαν με 4-0 των Νιου Γιορκ Μετς στην συμπλήρωση πενήντα ετών από το πρώτο παιχνίδι των Μετς! Πέρα από τη γιορτή που… χάλασε, ο Stephen Strasburg κέρδισε τον Johan Santana σε «μάχη» κορυφαίων pitcher του MLB. Συγκεκριμένα ο δεύτερος παραχώρησε το 1-0 με wild pitch στο δεύτερο inning και οι «εθνικοί» συνέχισαν με τρία runs στα ισάριθμα τελευταία innings. Εκτός έμεινε, μάλλον για τελευταία φορά, ο David Wright, ενώ ο second baseman, Danny Espinosa, επανήλθε στο δυναμικό των «πρωτευουσιάνων».

Επιβλήθηκε ο Ricky Romero του Jon Lester και οι Τορόντο Μπλου Τζέις προκάλεσαν την πέμπτη φετινή ήττα των Μπόστον Ρεντ Σοξ με σκορ 3-1. Ούτε ο Κέβιν Γούκιλις απέτρεψε το καταλυτικό save του Sergio Santos στο ένατο inning.

Τριπλό home run και τέσσερα RBIs σημείωσε ο A.J. Pierzynski στο 10-6 των Σικάγο Ουάιτ Σοξ επί των Κλίβελαντ Ίντιανς. Home run πέτυχε και ο Alejandro De Aza, ενώ οι Travis Hafner και Shelley Duncan έστειλαν τη μπάλα εκτός γηπέδου για τους «ινδούς». Πάντως, ο John Danks πήρε τη νίκη για τις «άσπρες κάλτσες» αν και παραχώρησε τέσσερα runs και επτά hits.

Με single του Ben Zobrist στο ένατο inning διαμορφώθηκε το 4-2 των Τάμπα Μπέι Ρέις επί των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Αυτή αποτέλεσε την πρώτη ήττα των εκπροσώπων του Ντιτρόιτ στο φετινό πρωτάθλημα, αφού ο Justin Verlander δεν άντεξε στο ένατο inning.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιέχει εννέα ακόμα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, το Όκλαντ Αθλέτικς είναι σε εξέλιξη, ενώ τα άλλα οκτώ θα αρχίσουν αργότερα τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/04).

Keywords
Τυχαία Θέματα