Τσιγώνη: «Αρνητικό πρότυπο το ελληνικό ποδόσφαιρο»

10:16 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Το μέλος του ΔΣ της FIFPro, Μαρία Τσιγώνη, υποστήριξε πως η Ελλάδα είναι… δακτυλοδεικτούμενοι αρνητικά στο εξωτερικό, σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο.

Η κυρία Τσιγώνη είναι μέλος του ΔΣ της FIFPro και συμμετείχε στην έρευνα για το ποδόσφαιρο στην Ανατολική Ευρώπη η οποία έδειξε πως ένας στους τρεις ποδοσφαιριστές έχουν δεχθεί κρούση για να «στήσουν» αγώνα. Με δηλώσεις της στην εφημερίδα «Sportday» υποστήριξε πως πρέπει να βρεθεί λύση

για το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των αρμόδιων φορέων.

«Πρέπει οπωσδήποτε να κάτσουμε όλοι κάτω μαζί με τις λίγκες και την ΕΠΟ και να υπάρξει ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές. Ήδη σε Β'-Γ' Εθνική οι παίκτες είναι ανασφάλιστοι. Η Ελλάδα για το ποδόσφαιρο είναι δυστυχώς δακτυλοδεικτούμενη αρνητικά! Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν μας ενδιαφέρει το πρόσωπο που δείχνουμε προς τα έξω», είπε αρχικά η Μαρία Τσιγώνη.

Στη συνέχεια τόνισε: «Η ετήσια καθιέρωση της έρευνας θα αποδείξει εάν γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί λύση. Τα προβλήματα δεν είναι καινούργια. Όπως τόνισαν και στην παρουσίαση τα μέλη της FIFPro, ακόμα και το σύστημα αδειοδότησης δεν λειτουργεί σωστά, γιατί συνεχίζουν και αγωνίζονται ομάδες που δεν έχουν καλή οικονομική κατάσταση κι έτσι το ποδόσφαιρο δεν εξυγιαίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα