«Τσεκάρει» εισιτήρια για Πόλη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Την εντυπωσιακή πορεία της θέλει να συνεχίσει σήμερα (28/03) στο Μπιλμπάο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ.

Δύο παιχνίδια γίνονται σήμερα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, στην έδρα των ομάδων που έχουν το μειονέκτημα έδρας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Σιένα και, μετά το «διπλό» στην Τοσκάνη, θέλει τη νίκη με την οποία θα βρεθεί μόλις

ένα βήμα μακριά από την πρόκρισή του στην Κωνσταντινούπολη. Το «μπρέικ» θα αναζητήσουν οι Ιταλοί, αφού σε περίπτωση ήττας πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να ανατρέψουν στο τέταρτο παιχνίδι, και πάλι στο ΣΕΦ, το εις βάρος τους 2-1.

Με «προίκα» το 2-0 από τους αγώνες στη Ρωσία, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στη φετινή εκπληκτική πορεία της, φεύγοντας με το «διπλό» από τη Βασκονία, με το οποίο θα εξασφαλίσει την παρουσία της στην Κωνσταντινούπολη. Με συνολικό ρεκόρ φέτος στην Ευρωλίγκα 17-1, οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας δείχνουν ασταμάτητοι, ωστόσο το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη δεν είναι διατεθειμένο να αποχαιρετήσει τα πλέι οφ χωρίς να έχει πάρει έστω ένα ροζ φύλλο. Εκμεταλλευόμενο τη δύναμη της έδρας του θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη, στέλνοντας τη σειρά και σε τέταρτο αγώνα, και πάλι στην «Bilbao Arena».

Το σημερινό (28/03) πρόγραμμα της Ευρωλίγκας:

20.00 Μπιλμπάο (Ισπανία ) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας προηγείται με 2-0

21.00 Ολυμπιακός - Σιένα (live από το Onsports)
-Οι δύο αντίπαλοι είναι στο 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα