Ξέσπασαν οι παίκτες του ΠΑΟ κατά μετόχων

08:52 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε για τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι ξέσπασαν για την στάση των μετόχων μετά την έκκληση του Δημήτρη Γόντικα να βάλουν... πλάτη και να υπογράψουν τον διακανονισμό για την τακτοποίηση των οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά ο Γόντικας είπε στους παίκτες: "Έχει παραιτηθεί όλη η διοίκηση. Σας λέω αλήθεια. Δεν υπάρχουν χρήματα. Η κατάσταση είναι τραγική. Εσείς έχετε μείνει και το τεχνικό τιμ.

Καταλαβαίνω την ανησυχία σας αλλά θέλω να σας ζητήσω να υπογράψετε τους διακανονισμούς μέσα στις επόμενες μέρες, αν θέλετε να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη. Δώστε μια ευκαιρία, για να υπάρχει Παναθηναϊκός. Υπάρχει μια Γ.Σ. στις 18 Απριλίου και θα φανεί αν θα μπουν χρήματα από τους μετόχους. Θα έρθει αύριο κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ και θα σας δώσει να υπογράψετε διακανονισμό σε δυο δόσεις, στις 5/7 και στις 5/8. Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια σε εσάς και στο τεχνικό τιμ για την δουλειά που κάνετε και την πορεία στο πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα".

Αμέσως μετά, ζήτησε και πήρε τον λόγο σε έξαλλη κατάσταση ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να λέει: "Λέτε ότι θα πληρωθούμε τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο. Μετά τον Γενάρη, τον Φλεβάρη, τώρα λέτε τον Ιούλιο. Γιατί να υπογράψουμε; Αν πάλι δεν υπογράψουμε θα είμαστε όμηροι. Θα πουν όλοι ότι φταίμε εμείς. Πού είναι οι μέτοχοι; Αυτοί φταίνε που η ομάδα έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Έπρεπε να είναι εδώ να μας εξηγήσουν".

Τον λόγο πήρε ο, εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος είπε στον Γόντικα: "Πρόεδρε, ολόκληρος Παναθηναϊκός εξαρτάται από το πώς θα... ξυπνήσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και αν θα υπογράψουν τους διακανονισμούς; Αυτή είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού; Εδώ φτάσαμε; Ντροπή".
Ο Γόντικας απάντησε στον Καραγκούνη: "Πρέπει να σας πω ειλικρινά ότι ακόμα και αν υπογράψετε δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρετε τα λεφτά σας". Η απάντηση του Καραγκούνη: "Για αυτό λέω ντροπή".

Οι άλλοι δυο αρχηγοί του Παναθηναϊκού, ο Σαριέγκι με τον Κατσουράνη είπαν με την σειρά τους: "Έχουν δίκιο τα παιδιά. Θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά και να διασφαλίσουμε τα χρήματα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα