Φλαμπούρης: «Να κερδίσει ο καλύτερος»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο πρόεδρος του Αθηναϊκού, Γιώργος Φλαμπούρης, σε δηλώσεις που παραχώρησε για τον Τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, που θα γίνει την Τετάρτη (28/3), στον οποίο οι βυρωνιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Φωστήρα.

Ο κορυφαίος παράγοντας των «λόρδων», μεταξύ άλλων εξέφρασε την ευχή να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Φλαμπούρη:


«Πιστεύω να δούμε ένα ντέρμπι από τα παλιά. Να ζήσουμε μεγάλες στιγμές σε έναν συναρπαστικό αγώνα,

μεταξύ του Αθηναϊκού και του Φωστήρα, όπως και τότε. Να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι χωρίς βία στον αγωνιστικό χώρο καθώς και από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος. Βεβαίως σε τέτοιους αγώνες, πολλές φορές μετράει και ο παράγοντας τύχη. Επίσης, να δούμε μια άριστη διαιτησία και να τη χειροκροτήσουμε. Εμείς σαν Αθηναϊκοί, θα θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο του κυπέλλου της Ένωσης μας το οποίο είχε κατακτήσει ο Αθηναϊκός στις 13-3-80 κερδίζοντας τον Α.Ο. Κορωπίου με 2-0 και την επόμενη χρονιά, στις 7-6-81, κερδίζοντας τον ΟΦΗ Χολαργού με 2-1.

Τέλος συγχαίρω τους αθλητές και το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Φωστήρα, για την πολύ καλή πορεία τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα, καθώς και για την πρόκριση, στον Τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ».

Στους δε ποδοσφαιριστές του Αθηναϊκού, τον προπονητή Ηλία Καλοπήτα, τους συνεργάτες του Νίκο Σχίζα και Βησσαρίων Φαλούτσο, τον φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Δεληνικόπουλο, τους Γενικούς Αρχηγούς, Λιάπα και Μαγκαφουράκη, για την πορεία τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ (2η θέση), καθώς και στο θεσμό του κυπέλλου, την οποία οι ποδοσφαιριστές μας είχαν προβλέψει από την αρχή της διοργάνωσης. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, γιατί τους αξίζουν πραγματικά.
Επίσης συγχαίρω τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ, την επιτροπή κυπέλλου, την επιτροπή διαιτησία και το προσωπικό της ΕΠΣΑ, για την διοργάνωση αυτού του θεσμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα