Euro 2012: Ρόμπεν: «Παρατάω το ποδόσφαιρο με νταμπλ»

17:38 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Άριεν Ρόμπεν τόνισε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε περίπτωση που κατακτήσει το Champions League και το EURO 2012.

Πολύ καλή σεζόν διανύει με την Μπάγερν Μονάχου ο Άριεν Ρόμπεν και οι εμφανίσεις του, ήταν αρκετές για να βρεθεί στην αποστολή του EURO 2012.

Ο Ολλανδός διεθνής θα αγωνιστεί σε λίγες ημέρες στον τελικό του Champions League απέναντι στην Τσέλσι και μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Kicker, τόνισε πως αν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο και το EURO 2012 με την Ολλανδία θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

«Αν είμαι συγκεντρωμένος στον τελικό του Champions League; Όχι! Πρώτα από όλα σκέφτομαι τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με τη Ντόρτμουντ. Μετά από αυτό θα τα δώσουμε όλα για το Champions League», είπε αρχικά ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός.

«Για να είμαι ειλικρινής το Champions League είναι ο μεγαλύτερος στόχος της ομάδας, ο δικός μου και όλων. Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα κερδίσω το Champions League και όχι το Κύπελλο, θα το δεχόμουν άμεσα».

Για το τέλος, άφησε το καλύτερο ο Ρόμπεν: «Πριν από δύο χρόνια, είχα υποσχεθεί στη γυναίκα μου και τη μητέρα μου, πως αν κερδίσω το Champions League και το EURO θα αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα