Το σκορ της… χρονιάς

Οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς συνέτριψαν με… 16-7 τους Τέξας Ρέιντζερς και επανέκτησαν το πλεονέκτημα στο World Series με τον Albert Pujols να φαίνεται... ασταμάτητος.

Οι αρχικοί pitchers τα πήγαν καλά μέχρι το τέταρτο inning, αλλά τότε άρχισε η… βροχή των runs. Μόνο o Allen Craig σημείωσε home run στην αρχή και έδωσε το προβάδισμα (1-0) στους Cards. Στο τέταρτο inning, οι φιλοξενούμενοι

έφθασαν στο 5-0, αλλά οι Michael Young και Nelson Cruz μείωσαν σε 5-3 με δύο home runs.

Ενώ οι αλλαγές των pitchers έδιναν και έπαιρναν, οι Κάρντιναλς διαμόρφωσαν το 8-3 στο πρώτο μισό του πέμπτου inning, αλλά οι Ρέιντζερς «απάντησαν» πάλι και μείωσαν σε 8-6! Στο έκτο κομμάτι του αγώνα, η ομάδα του Σέιντ Λούις έφθασε στο 12-6, αφού ο Albert Pujols σημείωσε τριπλό home run. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε διπλό home run στο έβδομο και το σκορ έγινε 14-6!

Οι ρυθμοί σκοραρίσματος έπεσαν, αλλά ο Pujols συμπλήρωσε χατ τρικ από home runs στο ένατο inning και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, οι Κάρντιναλς προηγήθηκαν με 2-1 στην τελική σειρά του World Series. Ακολουθούν δύο ακόμα ματς στο Rangers Ballpark, ενώ η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα