Το πρόβλημα στο χέρι «κράτησε» πίσω τον Στόνερ

16:42 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το πρόβλημα, το οποίο αντιμετώπισε στο χέρι του, ήταν η βασική αιτία του κακού ξεκινήματος του Κέισι Στόνερ στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto GP.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Αυστραλός αναβάτης της Repsol Honda, Κέισι Στόνερ, εξαιτίας της έκβασης που είχε ο εναρκτήριος αγώνας της σεζόν, στην πίστα του Κατάρ.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπογράμμισε ότι αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις στο χέρι από πολύ νωρίς στον αγώνα, πρόβλημα,

το οποίο διήρκησε σε όλη την διάρκεια του πρώτου grand prix της σεζόν στον Κατάρ και – όπως ο ίδιος τόνισε – επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την απόδοσή του.

«Άρχισε νωρίς στον αγώνα, λίγο πριν περάσω στην πρώτη θέση. Αισθάνθηκα το χέρι μου να μουδιάζει και σφίχτηκε το δεξί μου χέρι. Μόλις πέρασα μπροστά άρχισα να έχω σοβαρό πρόβλημα με το πρήξιμο στο χέρι. Έχασα το πιάσιμό μου, έχασα πίεση... Άρχισα λοιπόν να γίνομαι πιο ομαλός και να μην είμαι τόσο επιθετικός στην οδήγηση. Αυτό με βοήθησε κάπως και συνέχισα να έχω καλό ρυθμό, κάτι καλό για εμάς αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στις κατατακτήριες και τις δοκιμές. Απογοητεύτηκα λίγο… Αισθάνθηκα πολύ αργός στο τέλος, ότι μπήκα στη μέση των υπόλοιπων… Δεν είχα ωστόσο, τίποτα περισσότερο να δώσω... Δεν μπορούσα να κρατήσω τη μοτοσικλέτα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Είμαστε ικανοποιημένοι με την 3η θέση. Ο ρυθμός μας και όλα στον αγώνα ήταν καλά, ήταν δικό μου το πρόβλημα και δεν μπορούσα να κάνω σωστά τη δουλειά σήμερα λόγω του χεριού μου. Δείξαμε ότι είμαστε ταχύτεροι, από τη στιγμή λοιπόν που ξεπεράσω το θέμα με τον τραυματισμό μου στο χέρι, τότε είμαστε αισιόδοξοι για την υπόλοιπη σεζόν...» δήλωσε ο Κέισι Στόνερ δίνοντας την δική του εξήγηση για το αποτέλεσμα του εναρκτήριου αγώνα της σεζόν στα Moto GP.

Keywords
Τυχαία Θέματα