Μέγιερι και Παπάζογλου στο Coca Cola Cup

15:42 9/4/2012 - Πηγή: OnSports

Σε τουρνουά που διοργανώνει η Coca Cola, στις εγκαταστάσεις Fous de foot στη Βάρη, θα παραβρεθούν σήμερα (9/4) το απόγευμα (18:00) οι Μπάλαζ Μέγιερι και Τάσος Παπάζογλου.

Το Coca Cola Cup, στο οποίο συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από 14-19 ετών, πραγματοποιείται από το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (9/4), στις εγκαταστάσεις Fous de foot στη Βάρη. Το «παρών» θα δώσουν το απόγευμα οι Μπάλαζ Μέγιερι και Τάσος Παπάζογλου, οι οποίοι

θα υπογράψουν αυτόγραφα στους νεαρούς αθλητές και θα φωτογραφηθούν μαζί τους. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τη Μεγάλη Τρίτη (10/4) και τη Μεγάλη Τετάρτη καλεσμένοι είναι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Συνολικά οκτώ θα είναι οι ποδοσφαιρικοί σταθμοί του Coca-Cola Cup πανελλαδικά, σε πέντε διαφορετικές πόλεις, μέχρι το τελικό στάδιο των αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι στις 12 και 13 Μαϊου. Ήδη, έχουν πραγματοποιηθεί οι πέντε πρώτες διοργανώσεις και το Coca-Cola Cup συνεχίζεται εντείνοντας τους ρυθμούς του με μεγάλη επιτυχία.

Τα παιδιά «αγκάλιασαν» την προσπάθεια

Επιτυχία, η οποία επιβεβαιώνεται κυρίως από την τεράστια συμμετοχή των παιδιών σε κάθε πόλη που διεξάγεται το σχετικό τουρνουά ανά σαββατοκύριακο. Συνολικά, μέχρι τώρα περισσότερα από δύο χιλιάδες τετρακόσια παιδιά έχουν λάβει μέρος στους αγώνες συνθέτοντας τις δικές τους ομάδες προσπαθώντας να αναδείξουν το ταλέντο τους και έδειξαν να το χαίρονται με την ψυχή τους.

Η αρχή έγινε το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου στο Βόλο, στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Λάρισα για να ακολουθήσουν διαδοχικά Αθήνα και Πάτρα πριν επιστρέψουμε και πάλι στην πρωτεύουσα και ακολούθως στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, ακολουθούν η εκ νέου η Αθήνα και τα προκριματικά κλείνουν στις 22 Απριλίου στη συμπρωτεύουσα.

Πέραν από τους αγώνες 5x5, η Coca-Cola στα ποδοσφαιρικά της διήμερα διοργανώνει πληθώρα εκδηλώσεων με σκοπό να ψυχαγωγήσει μικρούς αλλά και μεγάλους, με τα διαγωνιστικά σκέλη των Beat the Goalie Pro (εκτελέσεις πέναλτι σε επαγγελματία τερματοφύλακα) και Rooney Shooting Test (σουτ και τέρμα με στόχους) να αποτελούν το… κερασάκι στην τούρτα.

Δώρα που σε στέλνουν στο Euro 2012!

Όσο για τα απίθανα δώρα της διοργάνωσης, οι νικήτριες ομάδες ανά κατηγορία (14-15, 16-17 και 18-19 ετών) κάθε εγκατάστασης κερδίζουν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο Sportcamp στο Λουτράκι όπου και θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη του τελικού νικητή κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Εκεί, η νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης στην κατηγορία 18-19 ετών κερδίζει ένα ταξίδι για τον τελικό του UEFA EURO 2012, ενώ, οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) θα κερδίσουν ως έπαθλο τη συμμετοχή όλων των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διοργανώνουν οι σχολές της Arsenal στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αξιοποιηθούν μεταγενέστερα από επαγγελματικές ομάδες.

Με στόχο τη εύρεση των ποδοσφαιριστών του αύριο

Σκοπ

Keywords
Τυχαία Θέματα