Το Μάντσεστερ χωράει μόνο έναν...

Στα χαρακώματα βρίσκεται το Μάντσεστερ καθώς η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Σίτι στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλουν να... κόψουν τον αέρα που έχει πάρει η Σίτι, η οποία πηγαίνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ως πρωτοπόρος στο "Όλντ Τράφορντ" και έχει βλέψεις τίτλου, ωστόσο πρέπει πρώτα να δείξει πως μπορεί να περάσει από δύσκολες έδρες, ενώ η παράδοση είναι κατά της, καθώς το σπίτι της Γιουνάιτεντ δεν είναι και το πιο... φιλόξενο μέρος του κόσμου!

Κοινός παρανομαστής είναι το...

μίσος που τρέφουν πλέον οι οπαδοί και των δυο ομάδων για τον Κάρλος Τέβεζ, ο οποίος με τα καμώματα του έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθής και στις δυο πλευρές, ενώ φυσικά ο Αργεντινός στράικερ της Σίτι δεν θα αγωνιστεί μιας και είναι παραγκωνισμένος από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Γουέιν Ρούνεϊ και Σέρχιο Αγκουέρο αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και οι δυο σούπερ σταρ είναι αποφασισμένοι να βάλουν την δική τους... σφραγίδα στο ντέρμπι της πόλης!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Άρσεναλ, θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία απέναντι στην Στόουκ ενώ εύκολη αποστολή αναμένεται να έχει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Τότεναμ, καθώς θα φιλοξενηθεί από την ουραγό Μπλάκμπερν στο "Ίγουντ Παρκ".

Η Λίβερπουλ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι (1-1) και το παιχνίδι με την Νόργουιτς προσφέρεται για γκολ και... θέαμα!

Τέλος, η Τσέλσι δοκιμάζεται στην έδρα της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και με το βλέμμα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο και γιατί όχι, να πατήσει και... κορυφή!

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, την βαθμολογία και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών

Keywords
Τυχαία Θέματα