Η ώρα της κρίσης στην Ισπανία…

Να βροντοφωνάξουν ό,τι ψιθυρίζεται περί πρωταθλήματος δύο ταχυτήτων, θέλουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες στην 9η αγωνιστική της «Primera» υποβάλλονται στα πρώτα ίσως αληθινά τεστ εντός συνόρων.

Στην πλέον… κατηφορική έδρα της Ευρώπης που δεν είναι άλλh από το «Καμπ Νου» δοκιμάζεται το αήττητο της Σεβίλλης που θυμίζει κάτι από τα παλιά, κόντρα στην Μπαρτσελόνα η οποία με τον Σεσκ Φάμπρεγας και πάλι στη σύνθεσή της, ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί με τρίποντο ενδεχόμενα στραβοπατήματα των διωκτών της.

Δύο εξ αυτών

μάλιστα, Μάλαγα και Ρεάλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ροζαλέδα» σε μια αναμέτρηση με πολλές ιδιαιτερότητες η οποία αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα στην ιβηρική χώρα και όχι μόνο. Οι γηπεδούχοι, που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι, θέλουν να απογειωθούν και πάλι προς το ρετιρέ της βαθμολογίας μετά την ανώμαλη προσγείωση της περασμένης αγωνιστικής (ήττα 3-0 από τη Λεβάντε) και τί καταλληλότερος βατήρας από μια «βασίλισσα» η οποία έρχεται με το πόδι κολλημένο στο γκάζι προσφέροντας μάλιστα απολαυστικές παραστάσεις εντός γηπέδου. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η μάχη των πάγκων, αφού ο Μάνιουελ Πελεγκρίνι όχι μόνο υποδέχεται την παλιά του ομάδα, αλλά δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ζοσέ Μουρίνιο τον οποίο έχει κατηγορήσει ανοικτά ουκ ολίγες φορές!

Δύσκολη δοκιμασία και για τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα Λεβάντε, αφού οι συγκάτοικοι των «μπλαουγκράνα» στο… ρετιρέ ταξιδεύουν στο «Μαδριγάλ» με σκοπό να… βυθίσουν και τα «κίτρινα υποβρύχια» της… αστεράτης Βιγιαρέλ, την ίδια ώρα που οι επίσης ευρωπαίες Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο κοντράρονται στο «Μεστάγια».

Να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές θέλει τέλος η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία εν μέσω αγωνιστικής κρίσης, φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Μαγιόρκα. Σπόρτινγκ Χιχόν – Γρανάδα, Ρασίνγκ Σανταντέρ – Εσπανιόλ, Μπέτις – Ράγιο Βαγιεκάνο, Ρεάλ Σοσιεδάδ – Χετάφε και Οσασούνα – Σαραγόσα οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Δείτε τη βαθμολογία, όλα τα αποτελέσματα καθώς και το πρόγραμμα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα