Την Τετάρτη τα NHL Awards

Την ερχόμενη Τετάρτη (ξημερώματα Πέμπτης 21/06) θα διεξαχθούν τα φετινά NHL Awards και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Τριάντα-ένα παίκτες και 17 ομάδες εκπροσωπούνται. Συνολικά θα δοθούν δώδεκα βραβεία, εκ των οποίων ξεχωρίζει το Hart Trophy. Θυμίζουμε πως οι Evgeni Malkin, Henrik Lundqvist και Steven Stamkos είναι οι τρεις τελικοί υποψήφιοι.

Τριετές στον Jackman

Νέο συμβόλαιο τριών ετών

υπέγραψε ο 31χρονος αμυντικός, Barrett Jackman. Η 17η επιλογή του ντραφτ του 2009 θα εισπράξει περίπου 9.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ την 1η Ιουλίου επρόκειτο να γίνει free agent.

Επίσημα στους Σαρκς ο McLellan

Oι Σαν Χοσέ Σαρκς ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του Todd McLellan, ο οποίος παραμένει προπονητής του συλλόγου. Άλλωστε εκκρεμούσε η επισημοποίηση της... δεδομένης φημολογίας. Σημειώνουμε πως ο McLellan θα συνεχίσει για πέμπτη χρονιά στον πάγκο των «καρχαριών».

Τρεις ανανεώσεις στους Μπλάχοκς

Ο 25χρονος επιθετικός, Brandon Bollig, και ο 23χρονος επιθετικός, Ben Smith, υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τους Σικάγο Μπλάκχοκς. Αμφότερα είναι διετής διάρκειας. Παράλληλα ο τερματοφύλακας Carter Hutton υπέγραψε μονοετές, ενώ ο έτερος γκολκίπερ, Alexander Salak, αποδεσμεύτηκε.

«Ζεστοί» για ανταλλαγές οι Σέιμπερς

Δεν το κρύβει ο GM Darcy Regier πως οι Μπάφαλο Σέιμπερς επιδιώκουν ανταλλαγές παικτών ή επιλογών ντραφτ. Ο σύλλογος του Μπάφαλο αποτελεί την ενεργότερη ομάδα στις διαπραγματεύσεις αυτών των ημερών. Θα φανεί αν θα δικαιωθεί η σχετική προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα