Θέλουν θυγατρικό πρωτάθλημα στο NFL

Εξετάζουν το ενδεχόμενο εξαγοράς θυγατρικής λίγκας στο NFL και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Άρχισαν διαπραγματεύσεις για ίδρυση ή εξαγορά θυγατρικού πρωταθλήματος, όπως το D-League του ΝΒΑ, στο NFL. Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, το USFL αποτελεί το πρώτο φαβορί. Φαίνεται πως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες συλλόγων της λίγκας

συμφωνούν αναφορικά με την ανάγκη δημιουργίας αναπληρωματικού πρωταθλήματος.

Το δακτυλίδι στον Sheen

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Charlie Sheen, φαίνεται πως ήταν αυτός που αγόρασε το δακτυλίδι παγκόσμιου πρωταθλητή του Lawrence Taylor έναντι 230,401 δολαρίων. Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Two and a Half Men» δεν επιβεβαίωσε τις φημολογίες.

Ένα ακόμα βήμα για τους Βάικινγκς

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται οριστική έγκριση για την κατασκευή νέου γηπέδου στους Μινεσότα Βάικινγκς. Άλλωστε ξεπεράστηκε και το εμπόδιο της δημοτικής επιτροπής της Μινεάπολις.

Δέχθηκαν… διαιτησία οι ρέφερι

Μέσω ειδικής διαιτητικής επιτροπής θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις των ρέφερι του NFL και της λίγκας, ώστε να υπογραφεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Έτσι δεν θα δημιουργηθεί κάποιο απρόοπτο, πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, η οποία θα αρχίσει κανονικά.

Πήραν Groves οι Κάρντιναλς

Τον unrestricted free agent, Quentin Groves, απέκτησαν οι Αριζόνα Κάρντιναλς. Ο linebacker προέρχεται από τους Όκλαντ Ρέιντερς, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στους Τζάκσονβιλ Τζάκουαρς. Παράλληλα αποδεσμεύτηκε ο wide receiver, Marc Wilson, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο ρόστερ.

Σοβαρεύτηκαν οι Φάλκονς

Μπορεί να έχει σημειωθεί καθυστέρηση, αλλά οι Ατλάντα Φάλκονς εντείνουν τις προσπάθειες τους για νέο γήπεδο, κάτι που επιδιώκουν σχεδόν δύο χρόνια. Πέρα από τις ξεχωριστές ανάγκες του συλλόγου, η διοίκηση των Φάλκονς φιλοδοξεί να εξασφαλίσει τρίτο Super Bowl στην πόλη, μέσα από νέες εγκαταστάσεις. Σημειώνουμε πως το υπάρχον «Georgia Dome» λειτουργεί από το 1992.

Θέλει ομάδα ο Brackett

Χωρίς συμβόλαιο έχει μείνει ο έμπειρος πρώην linebacker των Ιντιανάπολις Κολτς, Gary Brackett. Ο 32χρονος Αμερικανός, άλλωστε, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον ώμο πέρσι, αλλά δηλώνει έτοιμος και πως θα ήθελε να υπογράψει σε κάποια ομάδα.

Επιτέθηκε σε παιδί παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Ο πρώην kicker των Ιντιανάπολις Κολτς, Mike Vanderjagt, εργάζεται πλέον σαν προπονητής σε σχολική ομάδα. Ωστόσο έπιασε έναν ανήλικο παίκτη του από τον λαιμό και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο απόλυσής του.

Έκλεψαν τον Ochocinco

Θύμα κλοπής έπεσε ο Chad Ochocinco των Νιου Ίνγλαντ Πάτριοτς. Άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητό του και πήραν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε, μεταξύ άλλων, μία κάρτα για τα… Starbucks, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο αθλητής.

Στο περιθώριο προπονητής των Τζετς

Σε εγχείρηση στο αριστερό πόδι θα υποβληθεί ο προπονητής των Νιου Γιορκ Τζετς, Mike Westhoff. Μοιραία θα μείνει εκτός των υποχρεώσεων του για μερικές εβδομάδες.

«Έκλεισαν» Zeitler οι Μπένγκαλς

Keywords
Τυχαία Θέματα