Θέλει το πρώτο «τρίποντο» ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου στις 7μ.μ την Κηφισιά στο PAOK Sports Arena και ψάχνει τη δεύτερη αγωνιστική την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιάννης Μέλκας δήλωσε για την αναμέτρηση: «Πάντα με την Κηφισιά τα παιχνίδια είναι μεγάλες μάχες και έτσι περιμένω να εξελιχθεί κι αυτό το ματς. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι,

το πρώτο εντός έδρας για εμάς και πρέπει να «καθαρίσουμε» το μυαλό μας, να ξεχάσουμε την ήττα από την ΕΑΠ και να δώσουμε περισσότερη ενέργεια απ' ότι στην πρεμιέρα».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ θα είναι μεν ο Παπαϊακώβου, όχι ο Ράφαελ Λινς αφού ο δεν υπολογίζεται ακόμα από τον προπονητή του αφού αναμένεται τα επόμενα εικοσιτετράωρα στη Θεσσαλονίκη ενώ δεν είναι έτοιμος ακόμα.«Είναι ένα πρόβλημα, αλλά αν κάνουμε λιγότερα λάθη και είμαστε πιο σοβαροί πιστεύω ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Ο ΑΟΚ πάντως όπως έδειξε και με τον Εθνικό είναι μια ομάδα που δεν κάνει λάθη και δεν πρέπει να τους δώσουμε δικαιώματα», σχολίασε ο κόουτς του Δικεφάλου

.Από την άλλη, η Κηφισιά μετά τη νίκη της πρεμιέρας ως πιο... απελευθερωμένη θα παλέψει για να κερδίσει ότι μπορεί περισσότερο από την αναμέτρηση. «Η νίκη της πρεμιέρας μας σίγουρα μας έχει δώσει ψυχολογική ώθηση και στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Κι αυτή την εβδομάδα είχαμε διάφορα προβλήματα, αλλά νομίζω ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ όλων των ομάδων, καθώς κανείς ακόμη δεν είναι έτοιμος», είπε ο Κώστας Αρσενιάδης.

Για το τέλος, ο προπονητής του ΑΟΚ είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια παραδοσιακά ομάδα της πρώτης εξάδας, έχει άλλους στόχους από εμάς και η ήττα στην πρεμιέρα ήρθε στις λεπτομέρειες. Έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα με το γήπεδο, αλλά βόλεϊ θα παίξουμε κι οι δύο».Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα