Χουντουμάδης: «Χρόνο για να βρούμε ρυθμό»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχρισε φαβορί την ΑΕΚ και τοποθέτησε την ομάδα του στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα χρόνια, ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει στο πρωτάθλημα ως το απόλυτο φαβορί, αφού οι αλλαγές στις οικονομικές συνθήκες επηρέασαν ιδιαίτερα αρνητικά το «τριφύλλι», που πάντως την τελευταία στιγμή έβαλε στο ρόστερ

του τρεις ξένες.

Με δηλώσεις του στο Onsports, ο προπονητής των «πρασίνων», Σπύρος Χουντουμάδης, ακολούθησε τη… μόδα και έχρισε φαβορί την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι προβάδισμα έχει η ΑΕΚ και ακολουθούν Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο αρχικά, αλλά αυτό στη συνέχεια μπορεί να αλλάξει αφού υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες».

Την αγωνιστική διάρκεια θεωρεί σημαντικό παράγοντα ο Χουντουμάδης: «Θεωρώ ότι «κλειδί» θα είναι η αγωνιστική διάρκεια που θα έχουν οι ομάδες αλλά και το βάθος πάγκου. Επειδή τα οικονομικά φέτος των ομάδων κυμάνθηκαν σε χαμηλά επίπεδα, οι περισσότερες ομάδες έχουν μια καλή βασική εξάδα και υστερούν σε αναπληρωματικές παίκτριες που θα μπουν αλλαγή και θα κάνουν τη διαφορά».

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, η 4άδα είναι βασικός στόχος της ομάδας του: «Στόχος μας του Παναθηναϊκού είναι η τετράδα και κατά τη διάρκεια της διακοπής θα μπορούμε να πούμε περισσότερα γι’ αυτό. Με τις προσθήκες των δυο ξένων θα αλλάξουμε πρόσωπο. Για να συμβεί όμως αυτό θέλουμε χρόνο για να βρούμε συνοχή και ρυθμό».

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εύκολο έργο στην πρεμιέρα, αφού οι σημαντικότερες μονάδες του Ηρακλή Κηφισιάς είναι τιμωρημένες: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω τις Νιέβα-Φερέιρα. Θα παίξει σίγουρα ρόλο ότι ο Ηρακλής Κηφισιάς θα παρουσιαστεί αποδυναμωμένος αλλά αποδυναμωμένοι θα είμαστε κι εμείς. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, έχουμε παίξει ήδη δυο φιλικά με την Κηφισιά και έχουμε μια καλή εικόνα».

 


Keywords
Τυχαία Θέματα