Θέλει Σουάρεζ η Ρόμα

17:34 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Όπως αναφέρει η Corriere Dello Sport η Ρόμα έχει ψηλά στη λίστα της τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρεζ.

Η αποτυχία της φετινής Ρόμα να κάνει το κάτι παραπάνω στο ιταλικό πρωτάθλημα, αναγκάζει τη διοίκησή της να είναι αρκετά δραστήρια ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπου αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές.

Οι «τζιαλορόσι», σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, έχουν ως στόχο την απόκτηση ενός εκ των Φερνάντο Τόρες και Λουίς Σουάρεζ. Με τον Ισπανό επιθετικό όμως, να

βρίσκει ξανά τη φόρμα του και την εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους της Τσέλσι, πολύ δύσκολα θα έλεγε «ναι» σε μία τέτοια μετακίνηση.

Έτσι, ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ, βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις προτιμήσεις των Ρωμαίων. Με τους «κόκκινους» να δυσκολεύονται να πάρουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, τα έσοδά τους θα πέσουν ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να παραχωρήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές για να μην… μπει μέσα οικονομικά.

Μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Λουίς Σουάρεζ, θα έφερνε στο σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ ΄ ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα μειωνόταν αρκετά και το μπάτζετ από το βαρύ συμβόλαιο που έχει. «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα με τον οποίο είμαστε κοντά», είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα