«Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν τον αθλητισμό»

17:02 3/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τις ευχαριστίες του για την φιλοξενία του ΠΑΟ Ρουφ στο μεταξύ τους χθεσινό (2/04) παιχνίδι στο γήπεδο του Κορυδαλλού εξέφρασε ο Ηλυσιακός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Το ΤΑΠ τονίζει μεταξύ άλλων ότι θα ανταποδώσει τη φιλοξενία, όποτε οι δύο ομάδες βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, ενώ κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Ηλυσιακού να δώσει το «παρών» στην προσεχή κυριακάτικη (8/04) αναμέτρηση με τον Αστέρα Μαγούλας στο γήπεδο

του Ζωγράφου.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ Ηλυσιακός αναφέρει τα εξής:

«Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κ. Ανδρέας Ταμπάκης, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Ηλυσιακού, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ για την άψογη φιλοξενία, σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα της, τόσο κατά την άφιξη της αποστολής του Ηλυσιακού όσο και στο τέλος του αγώνα παρά το αρνητικό για αυτούς αποτέλεσμα.

Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το άθλημα του ποδοσφαίρου και γενικότερα τον αθλητισμό και ευχόμαστε στο σωματείο του ΠΑΟ Ρουφ καλή συνέχεια και να ναι σίγουροι ότι θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία, όποτε βρεθούμε ξανά.

Κλείνοντας, για άλλη μία φορά είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον υπέροχο λαό μας που ακολούθησε την ομάδα και την ενίσχυσε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Τους καλούμε την Κυριακή στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας για να πετύχουμε όλοι μαζί μία ακόμη νίκη για την ομάδα μας που θα μας φέρει πιο κοντά στη σωτηρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα