Μάκος: «Σοκαρισμένοι με Φούντα»

23:33 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Γρηγόρης Μάκος μετέφερε το κλίμα που υπήρξε στα αποδυτήρια μόλις έγινε αντιληπτό το ότι ο Ταξιάρχης Φούντας είχε λιποθυμήσει.

Μεγάλος ήταν ο πανικός που προκλήθηκε από την κατάρρευση του Ταξιάρχη Φούντα στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Γρηγόρης Μάκος, μιλώντας την κάμερα της NOVA για το

συγκεκριμένο συμβάν, μετέφερε το κλίμα που επικράτησε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

«Σοκαριστήκαμε από την αντίδραση του λόγω ηλικίας. Ίσως και η πίεση του αγώνα να έφερε αυτή την κατάσταση και μας έκανε να σοκαριστούμε στα αποδυτήρια. Για αυτό και δημιουργήθηκε πολύ μεγάλος πανικός. Το παιδί έρχεται σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Με το που κατεβήκαμε από το αεροπλάνο χθες επικοινωνήσαμε και ρωτήσαμε αν είναι καλά και ευτυχώς μας διαβεβαίωσαν ότι ήταν καλά. Δεν πήραμε είδηση πότε χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εγώ κάποια στιγμή τον είδα να τρίβει το κεφάλι του και είπα ότι με κάποιον κουτούλισε, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν πιο σοβαρό το χτύπημα. Το θετικό όμως είναι ότι όλα τελείωσαν θετικά», είπε ο διεθνής μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα