Θέλει «Premier» ο Αντσελότι!

Την επιθυμία του να κάτσει και πάλι στον πάγκο ομάδας από την Premier League εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, χαρακτηρίζοντας το αγγλικό πρωτάθλημα ως το κορυφαίο της Ευρώπης.

Ο Ιταλός τεχνικός κατέκτησε το πρωτάθλημα στον δεύτερο χρόνο της θητείας του στην Τσέλσι το 2010, ωστόσο είδε την πόρτα της εξόδου από το «Στάμφορντ Μπριντζ» για το κάκιστο ξεκίνημα της επόμενης περιόδου και τώρα είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν μια ευκαιρία για να επιστρέψει στο Νησί.

«Η

Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, και σίγουρα θα με ενδιέφερε να συνεχίσω την καριέρα μου στην Αγγλία, εφόσον υπάρχει αυτή η προοπτική. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ονόματα, καθώς οι ομάδες έχουν προπονητή. Θα ήθελα πάντως να αναλάβω έναν σύλλογο με φιλοδοξίες, και είμαι διατεθειμένος να περιμένω τις εξελίξεις μέχρι την λήξη της σεζόν. Θέλω πάντως να μείνω στην Αγγλία, λατρεύω την ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ», τόνισε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός συμπληρώνοντας για την παρουσία του Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία της Αγγλίας: «Διαβάζω τις εφημερίδες και ακούω συνεχώς πως ο επόμενος προπονητής τη εθνικής Αγγλίας θα είναι Άγγλος. Εγώ πάντως θεωρώ πως ο Φάμπιο Καπέλο κάνει εξαιρετική δουλειά, και εύχομαι η Αγγλία να κάνει καλή πορεία στο Euro 2012».

Keywords
Τυχαία Θέματα