«Θα πάρουμε το πρωτάθλημα και φέτος»

Την Τετάρτη (16/11) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ για την περίοδο 2011-2012, στην αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, με τις παίκτριες να... δίνουν υπόσχεση στο δρόμο των επιτυχιών.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, λέγοντας: «Σε

αυτές τις δύσκολες εποχές ο ΑΣ προσπαθεί να συμβάλλει στην επιβίωση των τμημάτων. Κάποια από αυτά πρωταγωνιστούν. Ένα από αυτά είναι και το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου που τόσα χρόνια μας κάνει περήφανους. Ελπίζουμε και φέτος ότι θα κατακτήσει το στόχο του».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Προύσαλης, τονίζοντας: «Η ομάδα έχει μία πετυχημένη πορεία. Θα προσπαθήσουμε και φέτος να πορευθούμε στον δρόμο ου έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια παρά τις δυσκολίες. Πιστεύουμε ότι φέτος θα κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Η ομάδα συνεχίζει και τη πρωτοποριακή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Αν και δεν έχουμε φέτος μεταγραφές, «ρίξαμε» το βάρος μας στα νέα κορίτσια που μας έρχονται από τις μικρότερες κατηγορίες ηλικιακά όπως η Μάρθα Μουρατίδου που φέτος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας. Η ομάδα και φέτος δείχνει ότι βαδίζει στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο με τα προηγούμενα χρόνια. Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας μας και τα κορίτσια για την σκληρή δουλειά τους.

Να ευχαριστήσουμε και τις αθλητικές εγκαταστάσεις Αργυρόπουλου-Παρασκευόπουλου για την παραχώρηση των γηπέδων που κάνουμε τις προπονήσεις μας. Την εταιρία «Nordigo» για τη συμβολή της και το εστιατόριο «Μπερεκέτι» που μας προσφέρει γεύματα μετά τους αγώνες».

Ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Βασίλης Παρασκευόπουλος, υπογραμμίζοντας: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα φέτος. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο και να φέρουμε το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που με εμπιστεύθηκαν για δεύτερη χρονιά και τα κορίτσια για την σκληρή δουλειά και την επιμονή τους».

Εκ μέρους των παικτριών, αρχικά μίλησε η Σπύρου, η οποία είπε: «Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι «βαριά» και πρέπει να την τιμήσουμε και αυτή τη χρονιά», ενώ η Αρβανιτάκη είπε: «Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Έχουμε καταφέρει πολλά σε εθνικό επίπεδο είναι καιρός να κάνουμε κάτι και στην Ευρώπη».

Η Μουρατίδου συμπλήρωσε: «Αν και φέτος δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, έχουμε το υλικό να πρωταγωνιστήσουμε ευρωπαϊκά».

Τέλος η Χαραλαμπίδου πρόσθεσε: «Για να έχουμε μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη, χρειαζόμαστε την στήριξη παραγόντων και κόσμου. Η στήριξη από τον ΠΑΟΚ είναι σημαντική και ηθικά και οικονομικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα