Τέρι: «Πεισμώνουμε όταν αγωνιζόμαστε με την πλάτη στον τοίχο»

Σε πελάγη ευτυχίας… έπλεε μετά το τέλος του τελικού του Champions League ο Τζον Τέρι.

Ο Άγγλος αμυντικός, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω της αποβολής του στον δεύτερο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, τόνισε πως ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τους «μπλε», καθώς οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, υποστήριξε πως το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν αυτό που ήθελε ο ιδιοκτήτης

της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Είναι πιο δύσκολο τελικά να βλέπεις το παιχνίδι από το να παίζεις. Τα παιδιά ήταν φανταστικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο και γινόμαστε πιο δυνατοί. Αυτό το κύπελλο είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε και αυτό που ήθελε ο ιδιοκτήτης και ο Ρόμπι ήταν καταπληκτικός», ήταν αρχικά τα λόγια του Τζον Τέρι.

Και συνέχισε: «Πήραμε το Κύπελλο Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ντι Ματέο δεν θα μπορούσε να κάνει περισσότερο για μας. Το ματς ήταν ζωής ή θανάτου. Ξέραμε από πριν ότι αν δεν το παίρναμε δεν θα παίζαμε του χρόνου στο Champions League και αυτό ήταν ικανό κίνητρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα