Τέλος ο Chad Ochocinco από τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς

03:47 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Αποδεσμεύτηκε ο Chad Ochocinco από τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Οι «πατριώτες» προσπάθησαν αρχικά να ανταλλάξουν τον έμπειρο wide receiver, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Μοιραία αποδεσμεύτηκε και πλέον αποτελεί free agent. Ενδιαφέρον για τον Ochocinco αναμένεται να δείξουν οι Μαϊάμι Ντόλφινς και Όκλαντ Ρέιντερς.

Δεύτερη ευκαιρία για τον Brian Banks

Πριν από δύο εβδομάδες, οι Σιάτλ Σίχοκς έδιωξαν τον running back, Brian Banks, από τις προπονήσεις, επειδή κατηγορήθηκε για απαγωγή και βιασμό. Ωστόσο του προσφέρουν πλέον δεύτερη ευκαιρία, καθώς τον κάλεσαν στο προπαρασκευαστικό κομμάτι της προετοιμασίας, χωρίς την ύπαρξη συμβολαίου.

Έφυγε ο Banner από τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των Φιλαδέλφεια Ιγκλς με τον πρόεδρο του συλλόγου, Joe Banner. Βρισκόταν στη συγκεκριμένη θέση από το 1994 όντας παιδικός φίλος του ιδιοκτήτη, Jeffrey Lurie. Μάλιστα ορίστηκε άμεσα προσωρινός αντικαταστάτης, ο οποίος είναι ο Don Smolenski, μέχρι πρότινος εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου.

Εκδίκαση εφέσεων στις 18 Ιουνίου

Στις 18 Ιουνίου θα κριθούν οι εφέσεις των τεσσάρων παικτών, που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο περί τιμολόγησης τραυματισμών των Νιου Ορλίνς Σέιντς. Θυμίζουμε πως πρωτόδικα ο Jonathan Vilma (linebacker) τιμωρήθηκε για όλο το 2012-13, ο Will Smith (defensive end) για τέσσερα ματς, ο Anthony Hargrove (defensive end που ανήκει πλέον στους Γκριν Μπέι Πάκερς) για οκτώ παιχνίδια και ο Scott Fujita (linebacker που ανήκει πλέον στους Κλίβελαντ Μπράουνς) για τέσσερις αγώνες. Επίσης οι εφέσεις θα εισακουστούν από τη λίγκα, που επικράτησε στο σχετικό δικαστήριο, ώστε να διατηρήσει το δικαίωμα επιβολής ποινών στους συγκεκριμένους αθλητές.

«Καμπάνα» σε Ramon Humber

Χωρίς να ανακοινωθεί ο λόγος, ο πρώην linebacker των Σέιντς, Ramon Humber, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές. Σημειώνουμε πως ο Humber είναι πλέον free agent. Επίσης οι «άγιοι» απέκτησαν τον quarterback, Luke McCown, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τον βασικό QB, Drew Brees.

Ένταλμα για τον Charles Rogers

Ο παλαίμαχος wide receiver των Ντιτρόιτ Λάιονς, Charles Rogers, δεν παρουσιάστηκε σε προγραμματισμένο δικαστήριο, το οποίο αφορούσε εκβιασμό της μητέρας του! Μοιραία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του.

Αποδεσμεύτηκε ο Kampman

Ύστερα από διαδοχικούς τραυματισμούς, ο Aaron Kampman αποδεσμεύτηκε από τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Ο έμπειρος defensive end είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων το 2010, αλλά πέρσι πήρε μέρος σε τρία μόλις ματς. Έτσι οι Τζάγκουαρς ελευθέρωσαν 11.45 εκατομμύρια δολάρια από το salary cap τους.

Τρία ντραφτ στους Ρέιντερς

Οι Όκλαντ Ρέιντερς «δέσμευσαν» με συμβόλαια τους Jack Crawford (defensive end), Christo Bilukidi (defensive tackle) και Nathan Stupar (linebacker). Όλοι ήταν φετινές επιλογές ντραφτ.

Δήλωσε ομοφυλόφιλος πρώην παίκτης του NFL Europe

Δημοσιοποίησε τι

Keywords
Τυχαία Θέματα