Δύο home runs ο Norichika Aoki στη νίκη των Μιλγουόκι Μπρούερς

02:16 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μιλγουόκι Μπρούερς του Τζορτζ Κοτταρά κέρδισαν με 4-3 τους Σικάγο Καμπς στο δέκατο inning, ύστερα από walk-off home run του Norichika Aoki.

Μάλιστα ο Aoki είχε άλλο ένα αντίστοιχο χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πάντως το νικητήριο καταγράφηκε επί του Casey Coleman (0-1). Στο όγδοο inning, o Corey Hart είχε προκαλέσει την ισοφάριση σε 4-4 με double, ενώ ο Bryan

LaHair είχε μόλις δώσει το προβάδισμα στους Καμπς με ατομικό home run. Από την πλευρά του, ο Κοτταράς «έγραψε» ένα RBI με 1/3 hits.

Οι Coco Crisp και Brandon Mass πέτυχαν τα πρώτα τους φετινά home runs στο 7-1 των Όκλαντ Αθλέτικς με τους Τέξας Ρέιντζερς. Μάλιστα ο πρώτος έκανε triple με τις βάσεις γεμάτες. Παράλληλα ο Brandon McCarthy (5-3) κατέβαλε εύκολα τον Yu Darvish (7-4).

Με home runs των Gregor Blanco, Buster Posey και Angel Pagan οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς επικράτησαν με 8-3 των Σαν Ντιέγκο Πάντρες και πήραν την τριπλή σειρά με 2-1. Τη νίκη χρεώθηκε ο Matt Cain (7-2), ο οποίος σημείωσε εννέα strikeouts σε επτά innings. Επίσης, ο Santiago Casilla εξασφάλισε τα τέσσερα τελευταία outs της αναμέτρησης και συμπλήρωσε 15 saves.

Στις δύο ξεκινούν τα Νιου Γιορκ Γιάνκις-Τάμπα Μπέι Ρέις, Μπόστον Σέλτικς-Μπάλτιμορ Όριολς, Μαϊάμι Μάρλινς-Ατλάντα Μπρέιβς και Σινσινάτι Ρεντς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Στις τρεις θα αρχίσουν τα Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Τορόντο Μπλου Τζέις και Χιούστον Άστρος-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα τρία παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα