Τάτος: «Είμαστε αγαπημένη οικογένεια»

Πίσω του έχει αφήσει το μικροεπεισόδιο με τον Κώστα Μήτρογλου ο Ανδρέας Τάτος.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος του Ατρόμητου, μετά το τέλος του αγώνα, έβγαλε το… καπέλο στον συμπαίκτη του, ενώ υποστήριξε πως οι «κυανόλευκοι» έχουν καλή χημεία, κάτι που βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήταν μια αγχωτική νίκη. Όλα τα παιδιά κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Κερδίσαμε δύσκολα, αλλά πήραμε την πρόκριση και τώρα κοιτάμε το κυριακάτικο παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ανδρέα Τάτου.

Και συνέχισε: «Δεν μας βγήκε στην αρχή το παιχνίδι. Καταφέραμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο

να αντιδράσουμε και να το φέρουμε εκεί που θέλουμε».

Ερωτηθείς για το αν είναι στόχος για τον Ατρόμητο το Κύπελλο, ανέφερε: «Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά».

Παράλληλα, για την φάση με τον Μήτρογλου, απάντησε: «Υπήρξε μια ένταση. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο Κώστας πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που μας προσέφερε τεράστια χαρά».

Για το αν θα πάνε για ποτό, ο Ανδρέας Τάτος χαμογέλασε και υποστήριξε: «Εδώ στο Περιστέρι είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Έχουμε καλή χημεία και βγαίνει στο γήπεδο».

Τέλος, για το αν βοήθησε ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε: «Δεν το βλέπω έτσι. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα