Ριγανάς: «Με πάθος θα περάσουμε»

Πϊστη για τη νίκη απέναντι στη Βοσνία στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Εθνικής ομάδας.

Με την ήττα μόλις με δύο γκολ διαφορά (31-29) στις αποσκευές της επέστρεψε από τη Βοσνία η Εθνική ανδρών, ελπίζοντας στην ανατροπή του σκορ στη ρεβάνς της Κυριακής στη Μίκρα, που θα της δώσει το «εισιτήριο» για την επόμενη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο δεξιός ίντερ της Εθνικής Νίκος Ριγανάς

σχολίασε: «Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, να είμαστε κοντά στο σκορ, ώστε στο δεύτερο παιχνίδι να έχουμε περισσότερες ελπίδες. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου και το ίδιο πάθος θα περάσουμε. Όπως και στο πρώτο ματς έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίξουν γρήγορα, κάτι που είναι το ατού τους».

Από την πλευρά του ο αριστερός ίντερ Θόδωρος Ευαγγελίδης τόνισε: «Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια μπροστά σε ένα φανατικό κοινό. Φέραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πήγαμε ίσως και καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Τώρα θα δούμε το βίντεο για να επισημάνουμε τα λάθη μας, ώστε να προετοιμαστούμε για την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη. Καλούμε όλο τον κόσμο να γεμίσει την Μίκρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα