Τα κλιμάκια της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Τη λειτουργία των κλιμακίων της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, για τις Κορασίδες, τους Παίδες και τους Παμπαίδες, ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Όπως γνωστοποίησε, οι παίκτριες που έχουν γεννηθεί το 1996 και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην Εθνική Ελλάδας προπονούνται κάθε

Δευτέρα στο κλειστό του Μακεδονικού, οι παίκτες γεννημένοι το 1997 επίσης κάθε Δευτέρα, αλλά στη Μίκρα, ενώ κάθε Πέμπτη στην Πολίχνη γίνονται οι προπονήσεις των γεννηθέντων τα έτη 1994 και 1995.

Η ανακοίνωση: «Από την ΕΟΚ ανακοινώνεται ότι τρία κλιμάκια προεπιλογής αθλητών για τις εθνικές ομάδες λειτουργούν σε εβδομαδιαία βάση στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα στις 16.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού οι παίκτριες γεννημένες το 1996 (Κορασίδες) προπονούνται υπό την επίβλεψη του Ευριπίδη Μελετιάδη, κάθε Δευτέρα στις 17.00 στο δεύτερο γήπεδο της Μίκρας οι αθλητές γεννημένοι το 1997 (Παμπαίδες) προετοιμάζονται με τον Γιώργο Δοξάκη και κάθε Πέμπτη στις 20.30 στην Πολίχνη οι γεννημένοι τα έτη 1994 και 1995 (Έφηβοι) προπονούνται με τους Γιώργο Προεστό και Γιώργο Δοξάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα