Τα μπράβο του Φερέιρα

Συγχαρητήρια μοίρασε στους ποδοσφαιριστές του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την νίκη και την εμφάνισή τους στην Ξάνθη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την εμφάνιση των παικτών τους χαρακτηρίζοντάς την «αντρική» και τόνισε πως η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πάρει το πρωτάθλημα αρκεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να βελτιωθεί

ακόμα περισσότερο στη συνέχεια της Super League.

«Μπράβο σας! Κάνατε μια αντρική νίκη. Πραγματικά ήταν μεγάλη νίκη. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες αλλά δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δείξατε σε όλους ότι είστε ικανοί να πάρετε αυτό το πρωτάθλημα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε», είπε αρχικά στους παίκτες του ο Φερέιρα.

Τα μπράβο του Πορτογάλου αλλά και των συμπαικτών του δέχθηκε και ο Στέφανος Καπίνο, ενώ στο επίκεντρο ήταν και οι Σεμπάστιαν Λέτο, Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε και Βίκτορ Βιτόλο. Ο τελευταίος ήταν… έξω φρενών με τον τρόπο που τον απέβαλε ο Παππάς, με τον Φερέιρα να του λέει χαρακτηριστικά: «Συμβαίνουν αυτά. Ήσουν άτυχος αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που αγωνίστηκες».

Όσο για τον Καπίνο, ο Πορτογάλος είπε χαρακτηριστικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Στέφανο για την εμφάνισή του», κάτι που τόνισαν και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Την ίδια ώρα στα αποδυτήρια όλοι ήταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας, τονίζοντας πως έδειξαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια γροθιά, με τους Λέτο και Κουίνσι στη συνέχεια να πρωταγωνιστούν και στα… πειράγματα που ακολούθησαν του «διπλού» στα «Πηγάδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα