Τα 25 χρόνια του Σερ Άλεξ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συμπλήρωσε 25 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποθεώνεται από Αρσέν Βενγκέρ και Γουέιν Ρούνεϊ.

Άλλωστε, το συγκεκριμένο ορόσημο αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο τις τελευταίες μέρες. Ο κόουτς της Άρσεναλ χαρακτήρισε την επίδοση μοναδική και προσέγγισε την πραγματικότητα, αφού ουσιαστικά μονάχα ο ίδιος ο Βενγκέρ μπορεί να τον απειλήσει:

«Η επίδοση του είναι εκπληκτική και μοναδική. Ουδείς θα

φθάσει τα 25 χρόνια σε έναν σύλλογο κορυφαίου επιπέδου. Εγώ χρειάζομαι ακόμα δέκα χρόνια, αλλά θα είμαι χαρούμενος, αν αντέξω αποκλειστικά μία χρονιά σαν την φετινή».

Από την πλευρά του, ο Ρούνει, ένας από τους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον έλεγχο του Σερ Άλεξ, προέβλεψε ότι ο έμπειρος τεχνικός θα συμπληρώσει… 35 χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους»:

«Δεν θα με εκπλήξει η παραμονή του για δέκα ακόμα χρόνια. Έχει ακόμα δίψα για διακρίσεις. Δεν έχω δει κάποια αντίστοιχη περίπτωση. Σίγουρα επηρεάζει ακόμα όλους τους ποδοσφαιριστές, ειδικά τους αγγλόφωνους».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα