Ντελ Πιέρο: «Θα συνεχίσω μετά το καλοκαίρι»

Ο 36χρονος Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, σύμβολο της Γιουβέντους, παραδέχθηκε ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, αφού ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.

Πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Μίλαν, έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον «πιντουρίκιο». Πλέον όλες αυτές θα έχουν έναν λόγο παραπάνω να συνεχίσουν την πολιορκία τους γύρω από τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή, αφού ο ίδιος θα συνεχίσει την καριέρα του, έπειτα από την λήξη της συνεργασίας του με την Γιούβε:

«Θα είμαι ποδοσφαιριστής,

ακόμα και μετά τον Ιούνιο. Τότε θα έχω περισσότερο χρόνο να σκεφθώ. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μονάχα τις τωρινές εξελίξεις, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω το μέλλον μου».

Έχει γίνει ήδη γνωστό ότι η διοίκηση της Γιουβέντους δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντελ Πιέρο. Από την στιγμή που ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει ενεργός ποδοσφαιρικά, τότε το όνομα του θα ενταχθεί στα μεταγραφικά σενάρια αρκετών ακόμα συλλόγων.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα