Συζητούν για κλήρωση και όχι για μπαράζ ανόδου στην ΕΠΣΠ

Σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο ανόδου των ομάδων του Πειραιά στη Δ΄ Εθνική, ελήφθησαν κατά την προγραμματισμένη σύσκεψη της ΕΠΣΠ, με τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα σε αυτή και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, ο οποίες θα τεθούν στα αρμόδια όργανα, μέσω παρέμβασης.

Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ,

Νίκος Ανασόπουλος, ο οποίος μαζί με τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης του Πειραιά, κατέληξε στην απόφαση, να γίνει παρέμβαση ώστε η άνοδος στη Δ΄ Εθνική να γίνει μέσω κλήρωσης!

Επί τάπητος τέθηκε επίσης και το θέμα των επιχορηγήσεων που δεν έχουν καταβληθεί, καθώς και αυτό με το ύψος των χρηματικών προαστίμων.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΠ, αναφέρονται τα εξής:


«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16.11.2011 η προγραμματισμένη σύσκεψη της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Π. με τα πειραϊκά σωματεία που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Παρόντες από την Ε.Π.Σ.Π. ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Αντιπρόεδρος κ.ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ και τα μέλη του Δ.Σ. κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ, ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑΣ και ΧΡ.ΜΠΟΥΛΕΣ.
Τα σωματεία που παραβρέθηκαν με τους εκπροσώπους τους ήταν:
ΙΩΝΙΚΟΣ – Α.ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ- Λ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Π.ΓΚΟΤΣΗΣ, ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΜΙΧ.ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ, Φ.ΚΟΝΤΟΥΔΗΣ, ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ- ΜΙΧ.ΑΡΑΟΥΖΟΣ, Μ.ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ι.ΚΙΟΥΛΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΧΡ.ΣΔΡΕΝΙΑΣ.
Έγινε συζήτηση εφ’ όλων των θεμάτων που αφορούν το Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και τα αιτήματα των σωματείων του 9ου ομίλου.
Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ παρουσίασε όλη την προσπάθεια παρέμβασης που κατατίθεται από τον ίδιο στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. ως και από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Στην ίδια λογική ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ενημέρωσε τα σωματεία για την παρέμβαση του Συμβουλίου ως και τις θέσεις της Ενωσης για θέματα που τα αφορούν.
Τον λόγο έλαβαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους όλοι οι εκπρόσωποι των παραπάνω σωματείων, ως και ο Αντιπρόεδρος τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.
Μετά από τη συνολικά 2ωρη συζήτηση καταλήχθηκε από τα σωματεία και συμφωνήθηκε να γίνει παρέμβαση από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ για τα παρακάτω θέματα:
1. Τα προσεχή μπαράζ ανόδου, που θα διαμορφώσουν τη νέα Δ’ Εθνική περιόδου 2012-2013 να πραγματοποιηθούν μέσω κλήρωσης γκρουπ Ενώσεων.
2. Να δοθούν οι ετήσιες επιχορηγήσεις,(οι χρεωστούμενες και δικαιούμενες) των 9.000,00 € , ανά σωματείο, από την Πολιτεία.
3. Τα όρια των προστίμων, για ότι αγωνιστικά προκύπτει, να μην ξεπερνούν τα 1.000,00 €.
Το συνολικό δε ποσό των προστίμων να είναι ανταποδοτικό και να επιστρέφεται, μέσω της ΕΠΟ, ισομερώς καταμερισμένο στα σωματεία του κάθε ομίλου της Δ’ Εθνικής.
4. Προκειμένου να μειωθούν τα εξοδολόγια των αγώνων της Δ’ Εθνικής, η διαιτησία, οι παρατηρητές αγώνων και παρατηρητές διαιτησίας, για τους αγώνες μεταξύ των 7 πειραϊκών σωματείων του 9ου ομίλου, να ορίζονται οι ανωτέρω από την Ατ

Keywords
Τυχαία Θέματα