Παραράς: «Τιμή μου που ανέλαβα μια τόσο ιστορική ομάδα»

Την πρόσληψη του Νίκου Παραρά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανακοίνωσε και επίσημα η Ηλιούπολη, την ίδια ώρα που συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στη Μύκονο κόντρα στην τοπική ομάδα (20/11).

Στις πρώτες του μάλιστα δηλώσεις, ο 37χρονος πρώην τεχνικός της Ελλάς Ποντίων χαρακτήρισε τιμή να αναλάβει τα ηνία μιας ιστορικής ομάδας όπως η Ηλιούπολη, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον.

«Είναι

τιμή μου που δέχθηκα να αναλάβω τα ηνία μιας ιστορικής ομάδας όπως η Ηλιούπολη. Βρήκα ένα εξαιρετικό κλίμα, ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και που αφιερώνουν πολύ χρόνο και μεράκι για αυτή», τόνισε αρχικά ο Παραράς, για να συμπληρώσει: «Επίσης, συνάντησα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως με πολύ δουλειά και πειθαρχία θα παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο της Ηλιούπολης».

Παράλληλα χωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Ηλιούπολης για την αναμέτρηση με τους Μυκονιάτες από την οποία θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σταμπούλογλου, Καρυπίδης, Καρβούνης, αλλά και ο Αγγελόπουλος, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και κλήθηκε από τη διοίκηση για απολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα