Προσδοκίες και θέαμα στο Volleyleague Cup!

Απόντος του προέδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Volleyleague Cup, μιας διοργάνωσης που έχει στόχο να διατηρήσει τις ομάδες στην διακοπή σε επίπεδα ανταγωνιστικά και να φέρει τον κόσμο της επαρχίας ακόμα πιο κοντά στο βόλεϊ.

Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του προέδρου της ΕΣΑΠ κ. Παντελή Ταρνατόρου, ο Διευθυντής της Ένωσης Νίκος Σοφιανός: «Βασικός στόχος για τη «γέννηση» του League

Cup, ήταν η ανάγκη να καλυφθεί το κενό που δημιουργείται λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας. Η ΕΣΑΠ, θεωρεί ότι, μέσω του League Cup 2011 θα δοθούν περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες τόσο στις ομάδες όσο και σε αθλητές οι οποίοι ίσως είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012», είπε αρχικά ο κ. Σοφιανός και συμπλήρωσε:

«Παράλληλα με τους αγώνες, η ΕΣΑΠ αποφάσισε να «βγάλει» το βόλεϊ έξω από τους αγωνιστικούς χώρους και για αυτό, έχουν προγραμματιστεί, σε συνεργασία με τους τοπικούς συνδιοργανωτές, Παμβοχαϊκό, ΓΣ Λαμίας και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, διάφορες εκδηλώσεις ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους κατοίκους της περιφέρειας να έρθουν πιο κοντά με τους αθλητές του βόλεϊ. Έτσι λοιπόν, θα πραγματοποιηθούν τουρνουά μίνι βόλεϊ, το πρωί του Σαββάτου 19.11.2011 και συγκεκριμένα: στον Α' Όμιλο, που θα πραγματοποιηθεί στο Βραχάτι, το τουρνουά μίνι βόλεϊ θα φιλοξενηθεί στον Δημοτικό σχολείο Ζευγολατιού που ανήκει στο Δήμο Βέλους -Βόχας.

Στον Β' Όμιλο, το τουρνουά μίνι-βόλεϊ θα φιλοξενηθεί σε κεντρική πόλη της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας, ενώ στον Γ' Όμιλο, το τουρνουά μίνι βόλεϊ, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης. Επίσης η ΕΣΑΠ και οι ομάδες- μέλη της, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία, θα επισκεφθούν το πρωϊ του Σαββάτου με αθλητές των ομάδων που συμμετέχουν στους αγώνες, το παράρτημα του Ιδρύματος 'Χαμόγελο του Παιδιού' στο Βραχάτι, αλλά και το ορφανοτροφείο Θηλέων της Λαμίας».Στην συνέχεια αναλύθηκε το αγωνιστικό σύστημα της διοργάνωσης, με τις 12 ομάδες να έχουν χωριστεί σε 3 ομίλους των 4 ομάδων και αγωνιζόμενοι σε ημιτελικούς και τελικούς αγώνες.

Κλείνοντας ο διευθυντής της ΕΣΑΠ τόνισε: «Το League Cup θέλουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα εξελιχθεί σε μια γιορτή από την αρχή έως το τέλος της διοργάνωσης. Ήδη στη Σύρο έχουν ξεκινήσει η προεργασία για τη φιλοξενία του «φάιναλ - φορ» με τους ανθρώπους του Φοίνικα να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να βγει μια πολύ όμορφη εικόνα, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και για όλο το νησί. Τα ζευγάρια των δυο ημιτελικών του «Φάιναλ - Φορ» της διοργάνωσης, θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21.11.2011, 12.00, στα γραφεία της ΕΣΑΠ».

Καλμαζίδης: «Κίνητρο για τις ομάδες»

«Θα ήθελα να πω ένα μπράβο στη Λίγκα που διοργανώνει το League Cup, κάτι που είναι καλό για όλους μας. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο που δεν έχουμε αγώνες κι είναι ένα μικρό κίνητρο για τις ομάδες και τους παίκτες. Εγώ θα πρότεινα πάντως, εφόσον διοργανωθεί ξανά, είτε να μειώναμ

Keywords
Τυχαία Θέματα