Συστράτευση δυνάμεων ζητούν στον Παναιγιάλειο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παναιγιαλείου, με την οποία ζητά να ενωθούν όσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα, προκειμένου να πάει μπροστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου:

«Ο… αέρας που υπάρχει στην ευρύτερη «μελανόλευκη» ατμόσφαιρα, επιτρέπει στον καθένα να πιστεύει ότι θέλει, να κάνει όνειρα για μεγαλεία, μέχρι και το να είναι εντελώς απογοητευμένος η να περιμένει το χειρότερο δυνατό σενάριο. Άλλωστε η πραγματικότητα, έτσι όπως είναι αυτή την στιγμή στον Παναιγιάλειο αλλά και στην πλειοψηφία των ομάδων στις ερασιτεχνικές/επαγγελματικές κατηγορίες, δίνει

το δικαίωμα για όλα. Το ζητούμενο όμως είναι η πραγματικότητα και μέσα από αυτή η ρεαλιστική «εξέταση» των όποιων προθέσεων και θέσεων υπάρχουν ή ενδέχεται να υπάρξουν.

Αν δεν γίνει αυτό, τότε στον Παναιγιάλειο το… τοπίο θα μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτό των Εθνικών εκλογών. Σύγχυση για το ποιος λέει τι, για το ποιος μπορεί να κάνει τι και γενικά η ύπαρξη ενός μεγάλου ερωτηματικού για το μέλλον του Αιγιώτικου Συλλόγου.

Αποτέλεσμα; Αποχή από την πλειοψηφία των φιλάθλων. Και σε δεύτερη η απαξίωση του Συλλόγου με πορεία προς την κατηφόρα.

Ο Παναιγιάλειος βρίσκεται σε μια κατάσταση, που το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος γι’ αυτόν άμεσα, είναι απλά να του προσφέρει τις όποιες δυνατότητες έχει για να συνεχίσει να υπάρχει και να ελπίζει, χωρίς όρους και περιορισμούς. Σε κατάσταση δηλαδή, που να έχει αξία μετά η οποιαδήποτε… ιατρική παρέμβαση για πλήρη αποκατάσταση.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν κάποιοι επιμένουν να πειραματίζονται πάνω του, να τον βλέπουν και να τον χρησιμοποιούν χωρίς την απαραίτητη σοβαρότητα, δεν κοροϊδεύουν μόνο… συγγενείς και φίλους που περιμένουν μέσα στην αγωνία έξω από την «εντατική», αλλά οδηγούν με τα «τερτίπια» τους με μαθηματική ακρίβεια σε θάνατο τον «ασθενή».

Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα πράγματα είναι απλά. Και μπορεί να είναι δυσάρεστος - σε κάποιους - όποιος τολμάει να μιλάει με την γλώσσα της σκληρής πραγματικότητας, αλλά αν δεν το καταλάβουν όσο γίνεται γρηγορότερα και πληρέστερα, ειδικά όσοι έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην επιχείρηση σωτηρίας του Παναιγιάλειου, τότε οι εξελίξεις δεν θα είναι απλά άσχημες. Τα λόγια δεν δίνουν λύσεις...

Στόχος είναι η ΕΝΩΣΗ όλων και με καθαρό προσανατολισμό στην προσπάθεια να βγει ο… ασθενής από την εντατική, για να μπει σιγά-σιγά με τις σωστές βάσεις στον δρόμο που μας έχει δείξει η μεγάλη ιστορία του. Η πολυτέλεια της αντιπολίτευσης δεν υπάρχει στις δύσκολες μέρες που ζούμε όλοι μας στον Αιγιώτικο Σύλλογο. Όποιος μπορεί να προσφέρει το οτιδήποτε στον Παναιγιάλειο, καλείται και πρέπει να το κάνει, χωρίς εγωιστικούς όρους. Το μόνο που θα πρέπει να απαιτήσει, σε περίπτωση που δεν θέλει να συμμετάσχει στο (οικονομικό κομμάτι – διοικητικό – μετοχές ΠΑΕ), για να έχει και προσωπική εικόνα των εξελίξεων, είναι η πλήρη διαφάνεια σε κάθε συναλλαγή του συλλόγου, αλλά με την απαραίτητη συμμετοχή του στα κοινά της ομάδας με μια εγγραφή μέλους, προκειμένου να αποκαταστα

Keywords
Τυχαία Θέματα