Μπιτσαξής στο Onsports: «Όλοι δίπλα στην Εθνική ό,τι κι αν γίνει»

Ως ελπιδοφόρο χαρακτήρισε, με δηλώσεις του στο Onsports από την Πολωνία, ο Πάνος Μπιτσαξής, τον πρώτο βαθμό της Εθνικής στο Euro, στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Ο γγΑ αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία της συμπαράστασης που επιβάλλεται να έχει η Εθνική μας ομάδα απ’ όλους...

Στην Πολωνία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής,

προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το πρώτο ματς με αντίπαλο την Πολωνία, αλλά και να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποίησε, προς τιμή της Εθνικής ομάδας, η ελληνική Πρεσβεία της Πολωνίας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ελληνικό εστιατόριο της Βαρσοβίας, ο γγΑ ευχήθηκε, από το Onsports, καλή επιτυχία στην Εθνική στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Τσεχία και Ρωσία, ενώ τόνισε ότι οι Έλληνες θα είναι δίπλα της ανεξάρτητα από τα όσα θα συμβούν.

Αναλυτικά η δήλωση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, στο Onsports:

«Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στα ίσια όλες τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης. Το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κατάφερε να πάρει το πρώτο της βαθμό, μόνο ως ελπιδοφόρο μπορεί να χαρακτηριστεί», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα χειροκροτήσουμε κάθε επιτυχία. Στο μυαλό μας πάντα είναι η μνήμη του 2004, ωστόσο θα σταθούμε δίπλα στην Εθνική ομάδα ό,τι κι αν συμβεί».

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Πολωνία, ο γγΑ, Πάνος Μπιτσαξής, τόνισε: «Μίλησε κατά τη γνώμη μου η ελληνική ψυχή και έτσι ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να χαιρόμαστε με τον κάθε βαθμό. Μην ξεχνάμε ότι απέναντί μας είχαμε την «οικοδέσποινα» του Euro, σε ένα γήπεδο με ζεστό κοινό, στο οποίο επικράτησε το φίλαθλο πνεύμα. Κατά τη γνώμη μου ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και αρκετά ελπιδοφόρο για τη συνέχεια της διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα