Συσπειρώνεται η «δεξιά πολυκατοικία»

Απέναντι στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής και στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, έτσι όπως σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε από τους Ευρωπαίους Ηγέτες, εμφανίστηκε σύσσωμος ο χώρος της κεντροδεξιάς, με την … «γαλάζια πολυκατοικία» να «συνδέεται» εκ νέου και να βρίσκει «σημείο επαφής», απέναντι στη νέα συμφωνία.

Πρώτη η ΝΔ, ξεκαθάρισε από νωρίς την εναντίωσή της απέναντί στις νέες εξελίξεις, με κορυφαία στελέχη

να ξεκαθαρίζουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης πως η απόφαση αποδεικνύει την αποτυχία της κυβέρνησης του μνημονίου και πως «είναι φοβερό πράγμα» να πανηγυρίζει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση για το γεγονός πως έχουν επιβάλει 28 δισ. σκληρά μέτρα μέχρι τώρα, έχουμε πάρει απόφαση για αποκρατικοποιήσεις 50 δισ., πρέπει να γίνει ένα κούρεμα του χρέους 50% και 10 χρόνια σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής μέχρι το 2020, για να έχουμε το 2020 το χρέος που είχαμε το 2009.

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και οι θέσεις της ΝΔ ξεκαθαρίστηκαν από νωρίς εχθές το μεσημέρι, δια του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, που τόνισε ότι με αυτή την απόφαση «ο κύκλος της κυβέρνησης έκλεισε».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr για το «Συσπειρώνεται η δεξιά πολυκατοικία».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα