Συνεργασία των Kostitsyns στο Νάσβιλ

Οι Νάσβιλ Πρέντατορς επικράτησαν των Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς με 3-2, αφού είχαν θετικούς τους δύο... Kostitsyns.

Στο τέλος της φετινής περιόδου ανταλλαγών, ο Andrei και ο Sergei Kostitsyn ενώθηκαν ξανά, αυτή την φορά υπό την «στέγη» των «πρεντς». Τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους φαίνονται άμεσα, αφού ο Sergei πρόσφερε δύο ασίστ σε ισάριθμα power play γκολ

του Andrei.

Αυτά μετέτρεψαν το 1-1 σε 3-1 και σημειώθηκαν στα μέσα της πρώτης περιόδου και στην αρχή της τρίτης, αντίστοιχα. Το σκορ είχε ανοίξει από τον Patric Hornqvist, ενώ ο Drew Miller ισοφάρισε 13 δευτερόλεπτα αργότερα.

Εν τέλει, τα «κόκκινα φτερά» μείωσαν σε 3-2, 5:25 πριν την λήξη. Εντούτοις, ο Pekka Rinne, τερματοφύλακας των «αρπακτικών» συμπλήρωσε 35 αποκρούσεις και κράτησε την ομάδα του Νάσβιλ μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος.

Μόλις 17 αποκρούσεις κατέγραψε ο έτερος γκολκίπερ, Joey MacDonald. Έτσι, οι Πρέντατορς ανήλθαν στους 87 βαθμούς και περιόρισαν τον σύλλογο του Ντιτρόιτ στους 91. Οι δύο ομάδες της Central έχουν την τέταρτη και την πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL, καθώς υστερούν των πρωτοπόρων της λίγκας, Σέιντ Λούις Μπλους (95 β.).

Keywords
Τυχαία Θέματα