Νίκη #29 για τους Μπλους

Κερδίζοντας με 4-1 τους Κολόμπους Μπλου Τζάκετς, οι Σέιντ Λούις Μπλους ισοφάρισαν ρεκόρ συλλόγου με 29 εντός έδρας νίκες σε μία σεζόν.

Μάλιστα, οι «μπλε» έχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια στο Σέιντ Λούις κατά την διάρκεια της φετινής regular season, οπότε μπορούν να «διαλύσουν» το τωρινό ρεκόρ. Πρωταγωνιστής του αγώνα, όμως, ήταν ο τερματοφύλακας, Brian Elliott.

Αυτός επέστρεψε ύστερα από διαδοχικά ματς σαν αναπληρωματικός του Jaroslav Halak και σταμάτησε 21 σουτ. Νικήθηκε μεν από τον Cam

Atkinson, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εξασφαλίσει τη νίκη.

Οι David Perron, Chris Stewart, T.J. Oshie και Alex Pietrangelo πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων. Μάλιστα, οι Μπλους έχουν 29 νίκες σε ισάριθμες περιπτώσεις που πέτυχαν πάνω από τρία γκολ σε έναν αγώνα φέτος!

Ακόμα, ο Andy McDonald μοίρασε δύο ασίστ. Έτσι ο σύλλογος του Σέιντ Λούις συμπλήρωσε 95 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της συνολικής κατάταξης του NHL.

Αντίθετα, οι ουραγοί του πρωταθλήματος απώλεσαν νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων, το οποίο αποτέλεσε το μεγαλύτερο φετινό τους. Μοιραία, για τους φίλους τους, οι Μπλου Τζάκετς «κόλλησαν» στους 51 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα