Συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας ο Βαϊρέλ!

Ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας συνελήφθη ο παλαίμαχος διεθνής Γάλλος επιθετικός Τόνι Βαϊρέλ, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε επεισόδιο που έλαβε χώρα σε νυχτερινό κλαμπ της Νανσί τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 38χρονος πλέον πρώην άσος της Λιόν, εκδιώχθηκε μαζί με την παρέα του (τρία ακόμα άτομα) από το κέντρο λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, ωστόσο επέστρεψαν υπό την επήρεια μέθης και όχι μόνο

επιτέθηκαν σε υπάλληλους και θαμώνες με ρόπαλα, αλλά ένας εξ αυτών (χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί ποιος) άνοιξε πυρ εναντίον τους!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν τρία άτομα να βρεθούν στο νοσοκομείο (απέφυγαν όλοι τον κίνδυνο), με την αστυνομία να προχωρά σε πέντε συλλήψεις, αφήνοντας αργότερα ελεύθερο έναν εκ των συλληφθέντων.

Ανάμεσά τους βρέθηκε τόσο ο Βαϊρέλ, όσο και ο αδερφός του, οι οποίοι παραμένουν υπό κράτηση και την Τρίτη (25/10) αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο Βαϊρέλ πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στα γαλλικά γήπεδα με τη φανέλα των Νανσί, Λανς και Λιόν, πανηγυρίζοντας μάλιστα δύο πρωταθλήματα με τις δύο τελευταίες (1998 και 2003), ενώ παράλληλα αγωνίστηκε οκτώ φορές με τους «τρικολόρ». Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έγινε μεγαλομέτοχος της Γκενιόν, η οποία ωστόσο «διαλύθηκε» πριν από λίγους μήνες λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα