Μπαρτζώκας: «Όρεξη να διακριθούμε»

Ιστορικής σημασίας νίκη πέτυχαν οι Διόσκουροι Κοζάνης κόντρα στο Ανατόλια, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Ζήση Μπαρτζώκα έφθασε στην κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου στις εθνικές κατηγορίες στην ιστορία του, κάτι που δεν θα μπορούσε παρά να μην αφήσει ικανοποιημένα τόσο τα μέλη της ομάδας όσο και της διοίκησης. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το χθεσινό

(23/10) παιχνίδι, αλλά και γενικότερα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. «Στόχος είναι η παραμονή», πρόσθεσε ο Ζήσης Μπαρτζώκας, που ωστόσο ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του έχουν διάθεση να διακριθούν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την πρεμιέρα κόντρα στο Ανατόλια: «Ήταν σημαντικό παιχνίδι, γιατί ήταν πρεμιέρα πρωταθλήματος, ενώ ήταν το πρώτο ματς των Διόσκουρων στην ιστορία τους στη Γ’ Εθνική. Η νίκη μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία επίσης, γιατί αντιμετωπίζαμε μια ομάδα η οποία έχει ίδιους στόχους με εμάς. Θέλει να παραμείνει στην κατηγορία».

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Το ματς πήγε καλά και από την αρχή ήμασταν μπροστά στο σκορ. Γενικά, δεν ήμασταν έτοιμοι, γιατί είχαμε κάποιες απώλειες από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα στις προπονήσεις να ήμαστε λίγοι. Πλέον, όμως, οι τραυματισμοί τελείωσαν και μπορούμε να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Για τη νίκη τους: «Αυτό το αποτέλεσμα χαροποίησε πολύ εμάς, αλλά και τη διοίκηση, γιατί ήταν ένα καλό ξεκίνημα στην περιπέτεια που ξεκινάμε στη Γ’ Εθνική. Τη 2η αγωνιστική έχουμε ρεπό, καθώς ο Αμπελώνας έχει αποχωρήσει, οπότε θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε κάποια πράγματα».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Το πρωτάθλημα είναι αρκετά πιο δύσκολο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης πολλές ομάδες ενισχύθηκαν αρκετά, καθώς παίκτες από ψηλότερες κατηγορίες είτε επέλεξαν να επιστρέψουν στις πόλεις τους είτε προτίμησαν να κατέβουν στη Γ’ Εθνική. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τόσο στην άνοδο όσο και στην παραμονή».

Για τους στόχους της ομάδας: «Κρατήσαμε τον περσινό κορμό μας και αποφασίσαμε να κατέβουμε στην κατηγορία με παίκτες που είναι της πόλης. Για κάθε ομάδα που παίζει για πρώτη φορά σε μια κατηγορία νομίζω ότι στόχος είναι η παραμονή. Αυτό έχουμε θέσει κι εμείς. Βέβαια, όσο ψηλότερα τερματίσουμε τόσο καλύτερα θα είναι. Τα παιδιά και εγώ έχουμε όρεξη να διακριθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα