Συναντήθηκε με την Θύρα 13 ο Αλαφούζος

Με αντιπροσωπεία του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων Θύρα 13 συναντήθηκε χθες (15/05) ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να τους ενημερώσει για τα… πάντα, αναφορικά με το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για Φερέιρα, Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο, μπάτζετ και Λεωφόρο.

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης περιελάμβανε η χθεσινή συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με αντιπροσωπεία του Ενιαίου Φορέα

Συνδέσμων Θύρα 13! Ο γνωστός επιχειρηματίας ανέλυσε το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι απ’ όσα ακούστηκαν…

«Η μεταβίβαση μπορεί να έχει ολοκληρωθεί ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχει πει ο Βαρδινογιάννης ότι αναλαμβάνει τις δεσμεύσεις για την ΓΗΠΕΛ και το γήπεδο», απάντησε στους οπαδούς όταν ρώτησαν πότε θα γίνει η μεταβίβαση και αν αναλαμβάνει το γήπεδο ο Βαρδινογιάννης.

Όσο για την κόντρα του τελευταίου με τον Βγενόπουλο; «Πάνω απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω», σχολίασε. Παράλληλα, ο Αλαφούζος αναφέρθηκε και στα χρήματα που θα μπουν στην ΠΑΕ από τους μετόχους, τονίζοντας: «Ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης έχουν πει ότι θα βάλουν το ποσοστό τους. Εγώ είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να πάρω μετοχές. Χρήματα θα βάλω, όπως και άλλοι οπαδοί».

Επίσης, μιλώντας για το μπάτζετ και αφού προηγουμένως συμφώνησε με τους οπαδούς ότι ο Φερέιρα πρέπει να παραμείνει στο «τριφύλλι», ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ σημείωσε: «Δεν μπορούμε να πούμε στον Φερέιρα τι μπάτζετ θα έχουμε, γιατί δεν ξέρουμε. Πρώτα να σβήσουμε την φωτιά που έχει ανάψει και μετά θα κάνουμε το πλάνο».

Τέλος, ο Αλαφούζος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο, σημειώνοντας: «Κι εγώ το θέλω πολύ. Θα ήταν το ιδανικό αλλά τη νέα σεζόν δεν γίνεται να συμβεί. Θέλουμε να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια και να πάρει διαρκείας και δεν χωράνε. Εκτός αυτού χρειάζεται ένα σημαντικό ποσό για την ανακατασκευή της Λεωφόρου».

«Χάρηκα που συζήτησα με γνήσιους οπαδούς του Παναθηναϊκού»
Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μια δήλωση και στην εφημερίδα «Sportday», επί του θέματος. «Χάρηκα που συζήτησα με γνήσιους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Έγινε κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα και για διάφορα θέματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα