Σε... κενό αέρος συνεχίζει να βρίσκεται η ΑΕΚ

Οι προσπάθειες που κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης για να επιστρέψει στη διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζονται, όμως υπάρχουν εμπόδια. Την ίδια στιγμή η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play offs, χωρίς ωστόσο να ξέρει αν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

Οι ελπίδες της ΑΕΚ έχουν στραφεί στον Νικολαΐδη, ωστόσο συνεργάτες του παραδέχονται πως η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς

οι προσπάθειες που κάνει καταλήγουν μέχρι στιγμής στο κενό.

Η πολιτική και οικονομική αστάθεια που υπάρχει στην Ελλάδα προβληματίζει τους επιχειρηματίες, επενδυτές και χορηγούς που συζητάει μαζί τους ο Ντέμης, ενώ ακόμη και κάποιες συμφωνίες για δανεισμό είναι υπό αίρεση και το ποσό δεν ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ.

Την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ θα γνωρίζει την απόφαση της επιτροπής της UEFA για την τιμωρία αναφορικά με τις οφειλές της περσινής σεζόν, ενώ θα πρέπει να διεξαχθεί και η Γενική Συνέλευση.

Ο Νικολαΐδης είναι δύσκολο να είναι έτοιμος μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και έτσι η ΠΑΕ πιθανότατα θα αναζητήσει νέο δανεισμό, καθώς στα ταμεία δεν υπάρχουν περισσότερα από 1.000 ευρώ. Οι 150.000 που απαιτούνται για να κλείσουν οι υποχρεώσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011 παραμένουν «αγκάθι», ενώ δημιουργούνται και άλλες υποχρεώσεις.

Όπως το 1,2 εκατ. ευρώ προς τους παίκτες για τη δεύτερη δόση του διακανονισμού και το 1,2 εκατ. ευρώ για τη δόση του άρθρου 44.

Για αυτό το λόγο υπήρξε χθες (15/05) τηλεφωνική επικοινωνία του Νικολαΐδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο, με τους δύο άντρες να συμφωνούν να έχουν νέα επαφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα