Κασάνο: Ήθελα να τα παρατήσω

08:12 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

Τον περασμένο Νοέμβριο, ένα πρόβλημα στην καρδία οδήγησε τον Αντόνιο Κασάνο στο χειρουργείο και εκτός γηπέδων για αρκετό καιρό με τον Ιταλό επιθετικό να παραδέχεται πως, βλέποντας να χάνουν την ζωή τους στο γήπεδο ο βολεϊμπολίστας Μποβολέντα και ο μέσος της Λιβόρνο Μοροζίνι, σκέφτηκε σοβαρά να τα παρατήσει και να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του στο περιοδικό "Chi", ο επιθετικός της Μίλαν τόνισε: "Υπήρχε αισιοδοξία μετά την επέμβαση, αλλά όταν αθλητές όπως ο Μποβολέντα και ο Μοροζίνι πέθαναν ενώ έπαιζαν, σκέφτηκα να τα παρατήσω. Δεν ήμουν ικανός να πάρω δικές

μου αποφάσεις. Η σύζυγος μου ανησύχησε πολύ για τι καθόμουν στον καναπέ και κοιτούσα τον τοίχο. Της είπα ότι θέλω να παρατήσω το ποδόσφαιρο γιατί ρισκάρω την ζωή μου. Όταν οι γιατροί μου είπαν πως θα μπορούσα να παίξω ξανά, έβαλα τα κλάματα".
Τελικά ο Αντόνιο Κασάνο επέστρεψε στα γήπεδα στον αγώνα της Μίλαν με την Φιορεντίνα με τον Ιταλό επιθετικό να θυμάται από εκείνες τις στιγμές: "Ποτέ δεν θα ξεχάσω την επιστροφή μου στα γήπεδα. Ήταν ο αγώνας της Μίλαν κόντρα στην Φιορεντίνα και ο κόουτς Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μου είπε... Ετοιμάσου!... Τα πόδια μου έτρεμαν όπως ποτέ άλλοτε, ούτε και όταν έκανα το ντεμπούτο μου στην Serie A. Ένιωθα ξανά ζωντανός, ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα